Kanker door vitaminen?

Hand mit Pillen
Wie neemt vitamine supplementen, moet voorzichtig zijn niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering, meer en meer mensen nemen vitamines in de Vorm van voedingssupplementen om jezelf en geloof dat je gezondheid goed iets. Recente onderzoeken tonen echter: de Overdosis van vitamine supplementen kan zelfs dodelijk zijn.

Ongeveer 1,2 miljard Euro, de Duitsers zijn te investeren in de hoop dat, met vitamine supplementen. Een fatale fout! Omdat een groeiend aantal studies toont aan dat Deze middelen zijn vaak niet alleen onnodig, ze kunnen zelfs schade.

Dr. Tim Byers van de Universiteit van Colorado toont de aansluiting in de laatste studie, die hij presenteerde op een Bijeenkomst van de American Association for Cancer Research. Zijn conclusie: iedereen Die meer supplementen dan hij nodig heeft, van het ontwikkelen van de ziekte op een hoger risico op kanker.

Vitamine supplementen verhogen het risico op kanker

Oorspronkelijk Myers begon met zijn Team, de invloed van voedingssupplementen nodig bij het verkennen van het risico van kanker van proefdieren. De resultaten nog sprak voor de voorbereidingen: Wanneer we testten het voedsel dat eerst op dieren, zijn de resultaten veelbelovend waren, zegt Byers. Je had een verzachtende invloed op het risico van kanker. Echter, als deze Tests werden uitgebreid tot duizenden mensen over een periode van 10 jaar, niet geholpen door de fondsen vergeleken met een Placebo. En: in het geval van bepaalde vitamine supplementen, is het risico van kanker steeg zelfs.

Je moet voorzichtig zijn, volgens Byers in het geval van Beta-caroteen voorbereidingen: mensen die meer dan de aanbevolen dosis, hebben een 20 procent verhoogd risico van longkanker. Ook uw risico op een hart-aanval. Vergelijkbare negatieve resultaten toont een studie van foliumzuur: onderwerpen van hoge doses van de omzet, zou meer gevaarlijke poliepen in de darm. Deze kunnen de ontwikkeling van colorectale kanker. En ook Vitamine E was geassocieerd met een significant verhoogd risico op het ontwikkelen van prostaatkanker

Dit is niet om te zeggen dat mensen moeten hebben angst om vitaminen en mineralen, zegt Byers. Wanneer genomen in de juiste dosering, kan de gezondheid bevorderen. Echter, het is altijd beter vitaminen dan de normale voeding. Een evenwichtige voeding is meestal voldoende, volgens de wetenschapper.

Belangrijke voedingsstoffen en wat ze bevatten

Ijzer – aanbevolen dagelijkse dosis: 10 mg

Aangezien het op de binnenkant: bijvoorbeeld, in 250 g Turkije, 200 g mosselen 100 g gierst, 120 g linzen, 200 g havermout.

Foliumzuur – de aanbevolen dagelijkse dosis: 200 µg

Aangezien het op de binnenkant: bijvoorbeeld, in 420 g spinazie, 490 g broccoli, 180 g witte bonen.

Zink aanbevolen dagelijkse dosis: 7 mg

Aangezien het op de binnenkant: bijvoorbeeld in de 120 g linzen, 150 g witte bonen, 200 g rundergehakt, 6 sneetjes volkorenbrood.

Vitamine D dagelijkse dosis: 25 mg (1000 eenheden)

Aangezien het op de binnenkant: bijvoorbeeld, in 400 g champignons. De voeding is ook gevormd door zonlicht in de huid. In de zomer, 10 minuten een dag in de Buitenlucht.

Vitamine E aanbevolen dagelijkse dosis: 12 mg

Aangezien het op de binnenkant: bijvoorbeeld, in 45 g hazelnoten 20 g zonnebloemolie noten,

Vitamine C – de aanbevolen dagelijkse dosis: 100 mg

Aangezien het op de binnenkant: bijvoorbeeld, in een 50 g Zwarte bessen, 80 g peper, 100 g broccoli, 110 g spruitjes.

Vitamine B-2 – de aanbevolen dagelijkse dosering: 1,5 mg

Aangezien het op de binnenkant: bijvoorbeeld in de 110 g kipfilet, 280 g koolvis, 330 g yoghurt, 230 g amandelen, 400 gram champignons.

Hamburg, 21

Geef een reactie