Kan visolie prostaat stoppen kanker?


Omega-3-vetzuren niet alleen de bescherming van de gezondheid, ze stoppen ook met de groei van kanker omega-3 Fettäsuren kan zelfs meer dan eerder werd gedacht: Een recente studie toont aan dat u kunt stoppen met de groei van prostaatkanker cellen.

De vis olie Omega-3 vetzuren hebben veel goede eigenschappen, bijvoorbeeld, de bescherming van het hart en bloedvaten, anti-inflammatoire en helpen bij het voorkomen van Diabetes. Een ander gezond voordeel voor de donateur, de VS, hebben ontdekt dat het Amerikaanse wetenschappers in de huidige studie.

Omega-3 vetzuren stopte de groei van kanker

Het onderzoeksteam, geleid door Kathryn Meier, een Professor aan de Washington State University, onderzocht het effect van Omega-3 vetzuren op prostaatkanker tumoren in het laboratorium. Ze vond dat de vetzuren stopte de groei van kankercellen.

Dit fenomeen is de studie Directeur uit te leggen als volgt: De vetzuren binden aan specifieke receptoren – Ellen – kanker cellen, de Docking en daarmee een groei-remmende proces.

De wetenschappers zien de resultaten van de studie als basis voor de ontwikkeling van nieuwe behandelingen voor prostaatkanker. Zo ver is het nog steeds te worden nagegaan of het waargenomen effect kan ook worden verkregen door de inname van Omega-3 vetzuren via de voeding of capsules bereikt. Desalniettemin geldt het volgende: Omega-3-vetzuren beschermen de gezondheid, zijn opgenomen, bijvoorbeeld in zalm, makreel, haring, Sardines en tonijn.

Hamburg-harburg, 19. Maart

Geef een reactie