Kan vergiftigen Miltvuur kankercellen?

Modifizierte Milzbrandbakterien zerstören Krebs
Gemodificeerde anthrax-bacterie kan worden gericht? tegen tumoren is de gevaarlijke antrax de sleutel in de strijd tegen kanker Onderzoekers waren in staat om aan te tonen in het laboratorium van de effectiviteit van de gewijzigde anthrax toxine tegen kanker tumoren. Ondertussen is ook bekend hoe het effect tot stand komt.

Een van de anthrax-pathogeen Bacillus anthracis een van de meest gevaarlijke bacteriën in de wereld, en de geproduceerde giftige stoffen zijn zeer giftig zijn voor het menselijk lichaam. De ziekteverwekker sporen blijven in de aarde, veilig verborgen, zelfs na tientallen jaren, is nog steeds zeer besmettelijk, en zijn alleen lastig door de warmte of licht, dat is de reden waarom Miltvuur, zodat de griekse Naam, is ook geschikt als een zeer effectieve bioweapon. Een team van onderzoekers heeft nu gelukt, echter de staafvormige bacterie en een positief effect van De werking van de giftige stoffen, mobiele gifstoffen kunnen een selectieve inhibitie van de groei van tumoren.

Gemodificeerde Toxine onderdelen te krimpen tumoren

Het feit dat de gifstoffen van de anthrax-pathogeen kan binden aan de groei van de tumor, wanneer hun Eiwit componenten gewijzigd worden, was al bekend. De drie eiwitten die de Anthrax Toxine, zijn elk gezien eigenlijk niet giftig en kan worden gewijzigd in het laboratorium zodat ze geplaatst zijn van de anthrax-bacterie succesvol, gericht tegen tumoren. Niettemin, een Geschiktheid als een tumor bestrijden agent is nog steeds veel in de weg, want de eiwitten waren snel geneutraliseerd door het immuunsysteem. De onderzoekers zijn nu in staat om het combineren van de werking van het Toxine eiwitten met chemotherapie, de reactie van het lichaam op de eiwitten voorkomt het immuunsysteem, zodat ze oefenen hun effect en de Tumor te Verkleinen.

Alleen in combinatie met chemotherapie is effectief

In een studie van de AMERIKAANSE National Institutes of Health, onderzoekers onderzocht hoe ze in staat waren om de immuunrespons van het lichaam te omzeilen. Een groep muizen kreeg een speciale chemotherapie van Pentotastin en Cyclophsphamid (PC), moet de immuunrespons van het lichaam. In alle muizen, een tumor aan het groeien was op het moment. Een test groep van de gewijzigde miltvuur eiwitten, plus chemotherapie, een groep die alleen een Placebo, een groep met alleen chemotherapie en één groep kreeg alleen de anthrax-eiwitten. Het bleek dat in de groep behandeld met chemotherapie plus miltvuur eiwitten, in alle dieren de groei van de tumor werd gestopt, terwijl in de andere groepen geen van de dieren overleefden de Tumor. In de dieren die geen antilichamen tegen het miltvuur kan worden eiwitten gevonden. Het bleek dat de combinatie van de gewijzigde Miltvuur eiwitten en de chemotherapie sterke anti-tumor eigenschappen bezit.

Activiteit tegen verschillende soorten kanker zijn denkbaar

Verder, de onderzoekers waren in staat om precies te weten hoe de Anthrax-eiwitten voor de bestrijding van de tumoren: De gewijzigde eiwitten binden aan de wanden van de bloedvaten die de Tumor en het vernietigen van de slowcooker, de bloedtoevoer naar de Kanker. Dit geeft nog een reden voor hoop: Terwijl het aantal therapeutische werk benaderingen alleen voor een bepaalde groep van tumoren, lijkt de Anthrax-therapie om niet tegen vele verschillende soorten van kanker effectief, als het werkt op de Tumor direct, maar de bloedtoevoer en valt hem aan, wat resulteert in de dood.

Geef een reactie