Kan mijn hond schizofrenie?

Trauriger Hund
Honden kunnen last hebben van Angst, schizofrenie, kun je niet ontwikkelen 11. Duitse lijdt aan een mentale ziekte. In dieren, dit probleem kan optreden afwijkingen aan een. Onderzoekers hebben nu de oorzaak gevonden.

Schizofrenie verandert de persoonlijkheid

Niet alleen zijn mensen in toenemende mate last heeft van psychische ziekten, zelfs in dieren, depressie, dwang-en angststoornissen te nemen. Maar een mentale ziekte is uitsluitend beperkt tot de mensen: schizofrenie. In Duitsland, ongeveer 800.000 mensen last van dit moment. In de acute fase van de ziekte, een verscheidenheid van karakteristieke stoornissen op het gebied van waarneming, Denken en Handelen optreden. U zult vaak horen de zogenaamde Voice, evenals de waanzin die gevolgd te worden gecontroleerd of bespioneerd. De oorzaken zijn grotendeels onduidelijk. Opvallend is echter wel, dat schizofrenie werd waargenomen in het dierenrijk. Waar komt deze uitzondering?

Het nadeel van onze intelligentie

Onderzoekers die werken met de geneticus Joel Dudley van de Icahn School van de Geneeskunde aan de Berg Sinai in New York hebben nu aangetoond voor de eerste keer een verbinding tussen schizofrenie en intelligentie in een studie. Weet u het zeker: de schuld van de hersenen. De onderzoekers ontdekten een Gen dat lijkt zowel voor de inlichtingen-en schizofrenie bij mensen, verantwoordelijk.

De wetenschappers beschrijven in het Tijdschrift de Moleculaire Biologie en Evolutie, zoals ze onderzochten voor hun studie, korte stukjes DNA – zogenaamde HARS (Menselijke Versnelde Regio ‘ s) – dat veranderde heel snel en radicaal, als een mens is genetisch splitsing van de apen. Deze HARs werden opvallend vaak in de buurt van de genen die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een schizofrenie, en voor de overdracht van de neurotransmitter GABA-van de ene zenuwcel naar de volgende in rekening te brengen. Bij schizofrenie, dit doorsturen is onderbroken. Het gevolg van de typische symptomen, zoals wanen of hallucinaties.

Schizofrenie kan zich alleen ontwikkelen in het menselijk brein

De wetenschappers nemen aan dat onze complexe hersenen schizofrenie in de eerste plaats mogelijk. Dat zou verklaren waarom de schizofrenie typische kenmerken zijn tot nu toe uitsluitend de mens gevonden.

Hamburg-harburg, 14. Juli

Geef een reactie