Kan het zweet voor het genezen van acne?

Scheiß gegen Akne
Acne symptomen zoals puistjes en roodheid van de huid, kan dit behandeld worden met het zweet bacteriën.Acne in Duitsland is een echte mensen-en vaatziekten, niet alleen Tieners worden beïnvloed, maar bijna alle leeftijdsgroepen. Nu hebben de onderzoekers ontwikkelden een nieuwe therapie en het vereist meer dan het zweet en een bacterie.

Onderzoekers van de AOBiome LLC Institute in Cambridge (USA) geïsoleerd monsters voor de huidige studie, de stam van Nitrosomonas bacteriën Eutropha van organische bodem. Deze bacteriën voeden zich door het verteren van de ammoniak – een onderdeel van ons zweet.

In een tweede stap, de vrijwilligers werden gegeven voor een week, een dag, een Pasta met een cultuur van Nitrosomonas-Eutropha bacteriën leven op de kop en de huid van het gezicht, om de behandeling van aandoeningen van de huid zoals acne. Een andere groep Proefpersonen, die niet werden geleverd met de bacteriële Suspensie maar een Placebo, de controle groep.

Zweet-bacteriën, genezen van de ziekten van de huid

En eigenlijk is de huid verbeterd met de bacterie-Plakken-behandelde proefpersonen na een week periode van toepassing in het gezicht van een medisch en esthetisch oogpunt. De acne symptomen zoals puistjes en roodheid van de huid, verminderde.

Voor het experiment gebruikt de zogenaamde ammonia-oxiderende bacteriën (AOB) produceren tijdens het metabolisme (de stofwisseling) van het menselijk zweet en nitriet en stikstofmonoxide. Deze stoffen spelen een belangrijke rol voor de fysiologische functies van de huid, zoals bijvoorbeeld de controle van de ontsteking of de genezing van de wond. Specifiek, de protozoa het verminderen van de consumptie van ammoniak de pH-waarde van onze huid, als gevolg van hun chemische micro-omgeving in balans blijft.

Bacteriën weken later, nog steeds actief

Na twee weken, de onderzoekers waren in staat om te bewijzen – door middel van DNA-testen-rond 60 procent van de behandelde studie van de deelnemers met een actieve bacteriële culturen. De studie laat ook zien dat de behandeling van de ziekten van de huid met ammonia-oxiderende bacteriën werd goed getolereerd, en er zijn geen bijwerkingen geconstateerd, zegt de studie van de auteur, Professor Larry Wit.

Hamburg-harburg, 30. September 2014

Geef een reactie