Kan genezen Vitamine A-Diabetes?

Süßkartoffeln
Een tekort aan Vitamine a bevordert Diabetes – dit wordt bewezen door de huidige AMERIKAANSE studie. Vitamine A is in de zoete aardappel, van alle dingen, een helende stof te bevatten zoete aardappelen tegen het suiker-en vaatziekten? Dat klopt – volgens een nieuwe AMERIKAANSE studie.

Een Vitamine A-deficiëntie verhoogt het risico van hart-en vaatziekten en kanker – dit is bekend voor een Lange tijd. De wetenschappers van het Weill Cornell Medical College in New York wilde om uit te vinden of het kan ook leiden tot Diabetes.

In het geval van Diabetes I, en in het gevorderde stadium van Diabetes type II, de zogenaamde bèta-cellen vernietigd worden door het lichaam. De taak van deze in de pancreas gelokaliseerd cellen is Insuline te produceren en op te slaan. Insuline regelt de bloedsuikerspiegel – het is niet langer geproduceerd, blijft toenemen in een ongecontroleerde manier.

In het Journal of Biological Chemistry publiceerde Diabetes studie, de onderzoekers genetisch geanalyseerd veranderingen in muizen die waren niet in staat om Vitamine A via de voeding. Zij vinden dat in deze dieren beta-cellen stierven, totdat ze in staat waren om Insuline te produceren

Vitamine A-deficiëntie verhoogt het risico op Diabetes

Een tweede reeks experimenten met gezonde muizen bevestigde het resultaat gaf de wetenschappers alleen maar eten zonder Vitamine A, tot de dood van de beta-cellen, een verminderde insuline productie en een verhoogde bloedsuikerspiegel. Vervolgens werden ze, met Vitamine A vertraagd feed, beta-cellen, de aanmaak van insuline verhoogd en de niveaus van de bloedglucose daalde tot een normale waarde.

De studie leiders hopen te kunnen Diabetes type II één dag, met behulp van Vitamine A te genezen. Mogelijk nieuwe therapie methoden die u wilt testen in verdere studies. Tot dan geldt het volgende: De dagelijkse inname van Vitamine A beschermt tegen Diabetes. Het is bijvoorbeeld opgenomen in zoete aardappelen, wortelen, groene kool en pompoenen.

Hamburg, 21. Januari

Geef een reactie