Kan genezen van kanker drug paraplegische patiënten?

Frau mit Krücken vor Rollstuhl
Hoop voor paraplegische patiënten? De anti-kanker medicijn Epothilone helpt het ruggenmerg voor de regeneratie van de eerste studie om aan te tonen dat Een kanker medicijn kan toestaan dat de zenuwcellen in het ruggenmerg gaan. Het resultaat laten we hopen dat het echt kan een persoon helpen, maar zal waarschijnlijk nog een lange tijd.

Een werkzame stof van een kanker van de drug kunnen in de toekomst worden gebruikt om te genezen paraplegische patiënten. Dit was het resultaat van een studie die recent in het tijdschrift science gepubliceerd te worden, maar het onderzoek is nog in een zeer vroeg stadium: Het effect kon tot nu toe alleen aangetoond in dierproeven.

Het ruggenmerg kan niet regenereren

Het ruggenmerg letsels zijn vaak zo ernstig, omdat de zenuwcellen in staat zijn om te regenereren. U bent gewond door ongevallen, of ziekten, meestal verlamming of andere beperkingen. Veel van degenen die Getroffen zijn afhankelijk voor de Rest van je leven op een rolstoel. De situatie is anders in het geval van de zenuwcellen in de ledematen, romp, of de neus. Dit kan regenereren tot een bepaalde graad en hun functie-geheel of gedeeltelijk-terug te winnen.

Het is bekend dat met name een factor voor de armen Regeneratie van het ruggenmerg is verantwoordelijk voor: Het is ontstaan na een Trauma is een sterk littekenweefsel dat de zenuwgeleiding is een verslechtering in de zenuwcel. Vooral de zogenaamde axonen aangetast. Deze spelen een belangrijke rol in de communicatie tussen zenuwcellen.

De ideale therapie voor spinal cord injuries

Een ideale therapie voor de Regeneratie van axonen in het ruggenmerg letsels moeten verminderen van de littekens, zegt het hoofd van het onderzoek, Professor Frank Bradke. Maar het is ook belangrijk dat de groei vermindert-inflammatoire factoren, evenals de reeds lage potentiële regeneratie van axonen opnieuw geactiveerd worden. Wat de onderzoekers wisten al eerder dat om dit te bereiken, je moet het stimuleren van een bepaald deel van de cel – microtubuli. Dit zijn lange, cilindrische vezels in de Binnenkant van de cel, afhankelijk van de noden en ontmanteld. Ze zijn onderdeel van de cel skelet en zorgen voor de groei.

De onderzochte drug Epothilone stabiliseren van de microtubuli en is reeds goedgekeurd op de Amerikaanse markt als een kanker medicijn. Hij toonde in een dier experiment, maar ook voor de dwarslaesie als een zeer veelbelovend: met Epothilone behandelde ratten werden uitgevoerd na een dwarslaesie is aanzienlijk flexibeler dan de onbehandelde soortgenoten, en waren in staat, dankzij de herstelde het Evenwicht en de coördinatie beter.

Het hangt af van de dosis, zegt Dr. Jörg Ruschel, de eerste auteur van de studie. Een hoge dosis Epothilone, remt de groei van kankercellen, terwijl een lage dosis in de dierlijke model, het stimuleren van axonal groei, zonder ernstige bijwerkingen van de behandeling van kanker. Totdat het medicijn komt in de mens, zal nog steeds een beetje: ten Eerste, de onderzoekers willen voor het testen van de drug in verschillende soorten Letsel in het ruggenmerg. Bovendien, bij ratten. Toon positieve bevindingen, kan op een dag volgen ook studies bij de mens.

Hamburg-harburg, 17. Maart

Geef een reactie