Kan diabetes genezen snel?

Können sich Diabetiker bald selber heilen?
Kan genezen van de diabetici snel jezelf?AMERIKAANSE wetenschappers hebben nu gelukt voor de eerste keer, stamcellen van patiënten met diabetes te stimuleren om Insuline te produceren voor een zachte Diabetes te genezen zonder medicijnen.

Regelmatig testen van de suiker van het bloed te injecteren waarde en Insuline, behoort tot het dagelijkse leven van de type 1 diabetici – voor een mensenleven. Omdat uw lichaam de essentiële Insuline is niet produceert. De taak van dit hormoon is het reguleren van de bloedsuikerspiegel door het lichaam veroorzaakt cellen van suiker uit het bloed worden gefilterd en worden gebruikt als brandstof op te slaan.

Productie site van insuline wordt in de alvleesklier. Er zijn de zogenaamde eilandjes van Langerhans of eilandje cellen. Dit zijn verzamelingen van 1.000 tot 2.000 cellen in de alvleesklier van een volwassene bevat ongeveer een Miljoen van dergelijke Zella. 65 tot 80 procent van deze cellen behoren tot de zogenaamde Bèta-cellen. Deze Insuline produceren, continu meten van de bloedsuikerspiegel en indien nodig Insuline aan het bloed. In het geval van type-1 diabetes, het lichaam vernietigt zijn eigen beta-cellen, totdat er niet genoeg insuline productie.

Eilandje cel transplantatie is nog steeds geen definitieve oplossing

Voor tientallen jaren, artsen zijn onderzoek naar de zogenaamde islet cell transplantation, die werd uitgevoerd in de jaren 1990 voor het eerst met succes in patiënten. Bij patiënten met diabetes, eilandje cellen van een donor TRANS en getransplanteerd, die beginnen na enige tijd om Insuline te produceren, zodat de Patiënt kan stoppen in het beste geval, het injecteren van het hormoon. Hoewel de methode is veelbelovend – in een onlangs verschenen studie, 52 procent van de proefpersonen in staat waren, na een jaar op de insuline spuit – die nog niet zijn vervallen, zodat je type-kan genezen 1 diabetes permanent. Voorheen was de patiënt na een dergelijke operatie voor een periode van maximaal vijf jaar mogelijk, zonder zelf-geïnjecteerde Insuline.

Daarnaast diabetici moeten nemen na het eilandje cel transplantatie, permanent de zogenaamde immunosuppressieve agentia – medicijnen die remmen de activiteit van het immuunsysteem. Dit voorkomt dat het lichaam vecht tegen de getransplanteerde eilandje cellen als vijandelijke indringers. Echter, de inname van immunosuppressieve middelen is niet zonder risico want het maakt patiënten vatbaarder voor infecties en bepaalde vormen van kanker.

Eerst in het lab gekweekte beta-cellen

Om het overwinnen van de hindernis immuun systeem, het onderzoek van artsen voor meerdere jaren in de productie van insuline-producerende beta-cellen van het lichaam de eigen stamcellen in het laboratorium. Want: niet langer Zou het mogelijk zijn voor diabetische patiënten van hun eigen stamcellen geproduceerd beta-cellen te transplanteren, er is een risico van afwijzing. In de vorige experimenten, het was echter niet mogelijk dat de beta-cellen produceren, die je beide kunt doen – het niveau van suiker in het bloed te registreren en de productie van Insuline.

Maar dat is precies wat er in geslaagd om ONS wetenschappers nu. Als ze commentaar op haar in het laboratorium gekweekte beta-cellen in muizen met Diabetes van het type 1 getransplanteerd, verdwenen de symptomen. De wetenschappers waren, hoewel de dieren immuunsysteem onderdrukken, omdat het het menselijke stamcellen, maar in de mens, is deze maatregel niet nodig zou zijn.

Totdat de nieuwe behandeling komt bij mensen voor de toepassing dat duurt een paar jaar. Eerste van alles, het succes van de procedure moet worden bevestigd in andere onderzoeken

Hamburg, 21

Geef een reactie