Kan de dood van mijn pil mij?

Anti-Baby-Pille wird über Apothekenthresen gereicht
In het geval van een nieuwe Anti-Baby-pil vrouwen moeten in de bijsluiter zorgvuldig te lezen en met nieuwe symptomen zich voordoen, zo snel mogelijk een arts te aufsuchen25 dagen na haar arts voorgeschreven een Anti-Baby-pil, brak een jonge vrouw in het Engelse Tamworth met een longembolie. De gevaren van bloedstolsels te wijten aan de pil zijn bekend, maar alleen in het geval van ruiling komen, worden ze vaak over het hoofd gezien. Vrouwen moeten letten.

De voortekenen waren er – had Fallan Kurek (21), of hun Artsen wordt herkend, kon leven met de jonge vrouw. Drie weken na haar arts heeft voorgeschreven de pil Rigevidon, begon te Fallan, om te klagen over kortademigheid en pijn in de benen en Ribben. Tijdens een diner met haar ouders en had plotseling een epileptische aanval, de familie niet meer voor een paniek aanval. Ongerust, haar vader bracht haar naar het ziekenhuis, waar de Artsen voerden een ECG (elektrocardiogram) en geen oorzaak voor Fallans kortademigheid gevonden.

Bloedstolsel: Artsen herkende symptomen

Dus Fallan werd naar huis gestuurd, waar ze bezweek vier dagen later en stopte met ademen. De reden: ze had een longembolie – een bloedstolsel geblokkeerd een schip in haar longen. Het resultaat is dat de longen kan niet goed werken en Fallans lichaam niet genoeg zuurstof krijgen. Voordat de jonge vrouw had bereikt het ziekenhuis, ze was hersendood.

Uw verhaal zou kunnen gaan, zou hebben gemaakt van de Artsen op het moment van hun eerste opname in het ziekenhuis, een beslissende vraag: u hebt de pil te Nemen? Of Fallan had lees de bijsluiter van je pil, omdat met de veiligheid werd vermeld stolsels het risico van de vorming van bloed. Het risico van bloedstolsels (trombose) is niet bekend, omdat de Anti-Baby pil werd geïntroduceerd meer dan 50 jaar geleden.

Wees voorzichtig wanneer pil exchange

Echter, Fallan brachten hun symptomen met de inname van de pil – een trap die op vrouwen vallen vaak, voor jaren, Anti-Baby-pil, nooit problemen gehad, en dan is het product te schakelen. U verwacht niet dat de voorbereiding tot problemen kan leiden, en niet het lezen van de bijsluiter zorgvuldig genoeg.

Ook dodelijk: Artsen classificeren van de symptomen van een trombose wordt vaak verkeerd en vragen niet in de eerste plaats afhankelijk van de vraag of de patiënt is een Anti-Baby neemt een pil. Daarom, voor alle vrouwen die een bepaalde pil: geen eventuele klachten die u had vóór het nemen van de nieuwe pil, ga zo snel mogelijk naar de dokter. En heel belangrijk: Vergeet niet te vermelden dat u het nemen van een Anti-Baby-pil.

Door de manier waarop: de pil voor mannen is op de weg. Alle Info in de Video.

Hamburg-harburg, 26. Mei

Geef een reactie