Kan beschermen yoghurt van vergiftiging?

Joghurt
Wetenschappers hebben een yoghurt, vergiftiging door zware metalen schütztDie verontreiniging van bodem en water met giftige zware metalen is een wereldwijd fenomeen. De resulterende schade aan de gezondheid die vooral voor kinderen en zwangere vrouwen. Maar nu, onderzoekers tonen hoe elk gebruik van yoghurt kunnen beschermen. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Wetenschappers aan de Universiteit van Ontario en zijn op zoek naar een methode om mensen te beschermen wereldwijd van bodem en water verontreiniging door zware metalen. Het resultaat: een yoghurt.

In hun recente studie gepubliceerd in het Tijdschrift van de American Society for Microbiology – bewijzen dat de ontwikkelde probiotische yoghurt vergiftiging met zware metalen kunnen voorkomen.

Bacteriën met een speciale vaardigheid

De yoghurt bevat bacteriën die in staat zijn te binden giftige zware metalen. Ze absorberen de giftige stoffen in het lichaam, zo te zorgen dat ze worden uitgescheiden in de spijsvertering.

Het beschermende effect van probiotische yoghurt effectief was volgens de studie, met name tegen de zware metalen kwik – schade aan het Gezichtsvermogen en geheugen activa, evenals arseen – veroorzaakt schade aan het zenuwstelsel, leidt tot kanker van de luchtwegen en verlamming wordt weergegeven. Dit zal vaak via het drinken van besmet water of besmet voedsel. De laatste had veroorzaakt in Duitsland, maar de rapporten een sensatie, wat zelfs kinderspeelgoed zware metalen bevatten.

Bescherming van ontwikkeling, schade

Daarnaast zijn metalen die worden afgezet in het menselijk lichaam veroorzaken, volgens de onderzoekers, harde, fysieke en mentale ontwikkeling van de aandoeningen. Een van de redenen waarom vooral kinderen, zwangere vrouwen en hun Ongeboren kinderen in gevaar zijn door de toxische stoffen in het bijzonder.

Daarom is in de ontwikkeling van de yoghurt deelnemende artsen te vertrouwen op de ontgiftende effect van Lactobacillus Rhamnosus bacteriën. En in feite, de studie toont aan dat de administratie leidt tot een vermindering van toxische Stoffen in het lichaam, vertelt studie auteur Professor Gregor Reid

De yoghurt moet helpen in de toekomst, om een eenvoudige en goedkope manier voor mensen in arme landen met een slechte infrastructuur, een bescherming tegen vergiftiging door levensbedreigende metalen zoals arseen of kwik.

In Tanzania, waar, vooral aan de Oevers van rivieren en wateren, grote hoeveelheden giftige zware metalen zijn aangetoond vervaardigd probiotische producten met de nieuw ontwikkelde vorm van bacteriën is al in speciale yoghurt keukens en mensen besteed. Eerste Tests tonen aan dat de probiotische bescherming werkt.

Hamburg-harburg, 9. Oktober 2014

Geef een reactie