Kalf krampen: symptomen optreden plotseling

Een kramp in de benen treedt meestal op zonder herkenbare oorzaken plotseling en is onschadelijk. Het duurt meestal slechts enkele seconden tot een paar minuten. Vaak is een spierkramp is slechts een lichte spier vooraf twitch, die veroorzaakt geen klachten. Dan, op slechts enkele spiervezels.

In het geval van een echte kramp in de kuit, de vele spiervezels gelijktijdig contract en onvrijwillig. Kalf krampen een gebrekkige overdracht van signalen tussen de spiervezels en het brein is gebaseerd op: het is het Signaal van ontspanning van de spier ontbreken. De spier is zeer gespannen. Kuit kramp symptomen zijn ernstige pijn in de kuit en kan trekken tot in de toppen van de tenen. De spieren is niet merkbaar verhard, de bewegingen van het aangedane been zijn meestal niet mogelijk.

Ein Mann hat einen Wadenkrampf am Strand

In het geval van kalf krampen in de spieren van de kuit samen te trekken pijnlijk

Kalf-krampen na het sporten

In de sport, het kalf, spasmen-symptomen kunnen optreden door Overbelasting, meestal tegen het einde van de sportieve activiteit. Door middel van gerichte Strekken van de spier is ontspannen en het verdwijnen van de symptomen.

Kuit kramp als een Symptoom

Kramp in de benen vaker optreden of op een regelmatige basis, ze zijn vaak een Symptoom van een onderliggende ziekte. Een arts moet dan bespreken de mogelijke oorzaken.

Geef een reactie