Ja, we genieten en fit te blijven: Met 60.


Lemon balm kalmeert het zenuwstelsel. Het helpt ons ook om te ontspannen en tegen SchlafstörungenOh, je mooie winter met al je kleine lokken. Als ons verlangen stijgt om Zoet en Vet! Helaas, het willen is niet altijd onze buik. Met deze Trucs, geven we hem alle ontspanning, en blijf fit en gezond!

De tropische multi-talent

Papaya bevat weinig calorieën, maar is een echte Vitamine C-bom: 200 g fruit naar de dekking van de dagelijkse behoefte. Deze omvatten Papaja ‘ s voor uw eiwit kolom en dus de spijsvertering enzymen bekend. Nu in de Winter is het ook lekker in Curry-en visgerechten.

Crème voor de maag

In geval van een opgeblazen gevoel en pijn op onze maag mopperen? Integendeel, we moeten hem aandacht. Wie doet het zelf-massage, heeft minder klachten. In de ochtend voordat je in de Leugen met een lichte druk met de klok mee rond de navel. 10 Min. van de rijke.

Een frisse adem voor de lepels

In India Mukhwas hebben een lange Traditie. De snoepjes bestaan uit de zaden, zoals karwij of anijs, en steun ons lichaam tijdens het Splitsen van voedsel. Na het eten van slechts een theelepel van het kauwen, en spoel het af met water. De Bonus van de storting: ze geven ons een frisse adem.

Onze middelste zoals het warme

Het vuur in de buik! De Capsaïcine in pepers is verantwoordelijk voor de scherpe smaak van de Peper en heeft een positieve invloed op de spijsvertering. Omdat het de maag, bevordert de sappen motorische vaardigheden en de productie van de spijsvertering. Nog een plus punt van de scherpe maker: Het verwarmt en stimuleert onze bloedsomloop.

Vel voor vel ontspanning

Lemon balm kalmeert het zenuwstelsel, dus het is een populaire helper in slaapstoornissen of rusteloosheid. Maar de medicinale plant kan nog meer doen: citroenmelisse kruid kalmeert de maag en verlicht krampen. Een theelepel van de bladeren met een Kopje heet water verbranden, 7 Min. en drie keer per dag een Kopje van drinken.

Bitter houdt de maag gezond

Onze buik houdt de bittere smaak van witlof en Andijvie. Als voor de smaak verantwoordelijk Inuline dient als de micro-organismen in de darm als een bron van voedsel, en activeert onze darmflora. Een witlof salade met Voorgerecht is ideaal. Tip: De smaak kan verzacht worden met vers fruit, zoals sinaasappels,.

Hier gaat het: Ja, we zullen genieten en fit te blijven: Met 70. en 50.

Geef een reactie