Is het knarsen van de tanden te voorkomen?

De meeste van de mensen slijpen onbewust in de nacht met de tanden, dat is de reden waarom u korrel niet in staat om te voorkomen dat de tanden in het bijzonder. Echter, afhankelijk van de oorzaak knersing van de tanden, er zijn een aantal maatregelen waarmee de kans voor de crunch te verminderen.

Zo kunt u voorkomen dat de knersing der tanden

Entspannung hilft bei Zaehneknirschen

Ontspanning helpt, het knarsen van de tanden te voorkomen

  • De belangrijkste oorzaak voor de tanden Stress slijpen. Probeer erachter te komen wat uw belangrijkste stressfactoren zijn en hoe u kunt beperken.
  • Natuurlijk, Stress, kan niet volledig worden vermeden. Ontspanningstechnieken zoals autogene Training of Yoga kunnen u helpen bij het verwerken van stressvolle situaties beter. Vooral in het geval van de spanning in de kaak-en nekspieren heeft bewezen de Progressieve ontspanning van de spieren is zeer effectief.
  • Vermijd dranken die cafeïne bevatten, nicotine of alcohol. Ze stimuleren je zenuwstelsel en kan het bevorderen van het slijpen van de tanden. Hetzelfde geldt voor stimulerende medicatie en drugs.
  • Als u het malen gedurende de dag tanden, kunt u voorkomen dat de gewoonte van het tandenknarsen. Voor deze moet je aandacht bewust naar de situaties waarin ze zijn bijzonder gevoelig voor de crisis. In de rust stand, de tanden van de boven-en onderkaak niet aanraken, maar een paar millimeter van elkaar. Zorg dat je weer rust positie in te nemen en het corrigeren van een verkeerde houding en zo vaak als mogelijk. Met de tijd, zal je merken dat de crisis meer en meer bewust van worden en het kan voorkomen dat de gewoonte permanent.

Geef een reactie