Is de ziekte van Alzheimer besmettelijk?

Ärzte bei einer Operation
De ziekte van Alzheimer deposito ’s in de hersenen zou kunnen worden overgedragen onder bepaalde omstandigheden in medische procedures op andere patiënten, zeggen Britse wetenschappers het brein van Alzheimer patiënten de typische eiwit deposito’ s – Britse onderzoekers hebben nu ontdekt dat dit kan worden overgedragen onder bepaalde omstandigheden andere mensen.

In het geval van de ziekte van Alzheimer patiënten, karakteristieke deposito ‘ s van een bepaald Eiwit (Amyloïd) in de hersenen – deze zijn het blokkeren van de verbindingspaden tussen de zenuwcellen en problemen met de communicatie tussen de cellen. Of deze deposito ‘ s zijn de oorzaak voor de geleidelijke, is nog onduidelijk. Maar als dit zo is, kan de ziekte van Alzheimer worden overgebracht, onder bepaalde omstandigheden, van persoon tot persoon, schrijven Britse onderzoekers in het tijdschrift de Natuur.

Kinderen en jongeren in de groei van de behandeling van geïnfecteerde

De achtergrond van uw vermoeden van besmetting van honderden mensen met de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD) tussen de late jaren 1950 en midden van de jaren 1980. Op dat moment, zo ‘ n 30.000 kleine gestalte kinderen en adolescenten met groeihormoon werden behandeld, die werden gewonnen uit de hypofyse van Overleden. Later bleek dat een aantal van deze hormonen werden besmet blijken te zijn met het Creutzfeldt-Jakob-agent. Tot en met 2012, 226 van de ex-patiënten overleden ten minste in de ziekte van Creutzfeldt-Jakob.

Nu het in Londen gevestigde onderzoeksteam vond de hersenen, onderzoekers Zane Jaunmuktane in de hersenen van zes van deze ziekte van creutzfeldt-jacob overleden eiwit-ophopingen van de ziekte van Alzheimer typisch. De patiënten waren overleden op de leeftijd van 36 tot 51 jaar – voor deze leeftijd zo, een aantal belangrijke voorkomens zijn ongebruikelijk. Kortom, de wetenschappers hadden bestudeerd acht patiënten.

Geen besmettingsrisico ‘ s aan de leden van

Afgezien van de Amyloïd afzettingen, er is een tweede brein verandering die optreedt bij de ziekte van Alzheimer-patiënten in het algemeen. Het betreft de zogenaamde Tau-vezels, voor het Transport van voedingsstoffen in de zenuwcel. Bij de ziekte van Alzheimer patiënten, deze vervormen en samenklonteren. Het resultaat: Het gaat om de toegenomen dood van zenuwcellen. Deze klonteren van het Tau-slijmstoffen, kon niet worden bepaald door de wetenschappers van de ziekte van creutzfeldt-jacob patiënten die zijn overleden. Als u later werden ontwikkeld, is onduidelijk. De onderzoekers benadrukken ook dat niemand weet of de zes patiënten werden gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer.

De fatale van het hormoon-therapie, de patiënt lot, is het niet meer zo vandaag, in plaats daarvan worden gebruikt voor de groei van de therapie is genetisch gemanipuleerd. Echter, de auteurs van de studie zegt in je artikel, de zorg is dat het Eiwit deposito ‘ s in principe ook op andere Manieren, bijvoorbeeld door bloedtransfusies of besmet CHIRURGISCHE instrumenten kunnen worden overgedragen.

De deposito ‘ s worden veroorzaakt door de ziekte van creutzfeldt-jacob, wordt beschouwd als onwaarschijnlijk omdat ze zich met andere Slachtoffers van de ziekte, die had bevatte geen groeihormonen.

Echter, de onderzoekers benadrukken uitdrukkelijk dat een Overdracht van de ziekte van Alzheimer is uitgesloten mens-tot-mens-contact-leden moeten niet bang zijn van een besmetting.

Hamburg, 10. September

Geef een reactie