Insecten alert: De beste bescherming tegen steken, beten en blood suckers

Zeckenzange zum Zecken entfernen
Voor het verwijderen van een teek goed werkt, moet u gebruik maken van een speciale teek verwijderen wespen, bijen, muggen en teken nu het hoogseizoen. Hun steken en beten kan gevaarlijk zijn. Hier kunt u leren hoe om goed te verhandelen en een ziekte kan worden vermeden.

De ziekte van Lyme door teken vermijden

Preventie:

De beste verdediging in de kleding te worden gedragen, In tick-regio ‘ s, een lange broek en stevige schoenen, tuinieren handschoenen denken. Anti-teek remedie voor de behandeling van slechts een paar uur. Bent u op zoek naar boswandelingen, daarom, van het hoofd tot de voeten, en u te verwijderen van de parasieten-mijten onmiddellijk. Goed om te weten: Tegen tick-borne encephalitis (TBE; ontsteking van de hersenen), die kan worden overgebracht door een tekenbeet, is er een vaccinatie.

Eerste Hulp:

Een teek heeft gebeten, verwijderen met een tekentang. Het insect lichaam is vast in de klem en met een draaiende beweging van de Hand schroef uit. Belangrijk: het is niet de kop van de teek knijp het speeksel van het dier, de ziekte agent bevat, in de Beet. Aanvinken om de eventuele Bacteriën in een fles bewaren. Een desinfecterend, wond-helende zalf (van de apotheek) de vinger op de zere plekken.

In Geval Van Nood:

De beet site voor een paar dagen om naar te kijken – en markeer ze met een balpen. Een roodheid of een cirkel-vormige huiduitslag gevormd, onmiddellijk aan de arts: Het kan de symptomen van een infectie met de ziekte van Lyme. Het vermoeden wordt bevestigd, artsen meestal onmiddellijk leiden antibioticum therapie.

Wespensteken te voorkomen

Preventie:

– Blijf kalm – Die stelt voor om de dieren dat irriteert hen aan te vallen en het risico van een beet. Op een afstand van u houden wespen met een natuurlijke geur wapen: schijfjes citroen met kruidnagel op de tafel. Onthoud altijd: is Er een wesp bij ons aan taart, Bratwurst en bier om te concurreren, er is geen eten of drinken zonder covers.

Eerste Hulp:

Een frisse truc meteen met de spit te wrijven, speeksel, neutraliseert het gif van insecten. Een beproefd huismiddel: ui of schijfjes citroen voor 10 minuten, op te hangen. Tegen netelroos, jeuk en branden van de Huid, een wond gel met anti helpt, bijvoorbeeld, allergische werkzame stof Dimetindenmaleat. Het blokkeert de histamine in het lichaam, heeft een zacht verkoelende werking, kalmeert de huid en vermindert de zwelling.

In Geval Van Nood:

Als u last heeft van duizeligheid of hartkloppingen, zwelling in de mond gebied, maar ook in het geval van meerdere steken is beter om direct een ambulance bellen. De reacties kunnen tekenen zijn van een Allergie aanval met kortademigheid. Mensen met een allergie moeten dragen voor noodgevallen beter een Allergie en SOS-Set met een antihistaminicum, cortison en Adrenaline.

Niet te bee beat

Preventie:

De honing verzamelaars als de menselijke geur en vermijd, indien mogelijk, de contact: ze worden aangetrokken, echter, van parfums met bloemige noten. Op een picknick of wandeling dus beter geuren zonder. En bloemenweiden of in de tuin, waar de bijen zijn op zoek naar hardwerkende rond sommen geld en voedsel, indien mogelijk, niet op blote voeten lopen. Ook, voorkomen dat het raken van de dieren, ze aanvallen als ze zich bedreigd voelen.

Eerste Hulp:

De steek van een bij, die bleef, volgens de steek in de huid voorzichtig met een pincet te verwijderen. Dan is de injectie onmiddellijk gedesinfecteerd om te voorkomen dat de ontsteking. Nu een lepel in een glas heet water en de bodem gedurende 1 Minuut op de verse prikplaats druk op warm – het vermindert de zwelling.

In Geval Van Nood:

Ontstoken, de plaats van injectie, de arts. Voor baby ‘ s steken meteen naar de kinderarts te behandelen. Bijwerkingen zoals duizeligheid of kortademigheid zijn een zaak voor de ambulance, en ook aanvallen van een bijenzwerm. Mensen met een allergie moeten hun SOS-Set.

Muggen effectief te houden

Preventie:

Stakingen uw uur in de twilight – als de bloed-lid op de eetlust. Een afschrikmiddel voor u Citronella werken voor het geluk en de lavendel geuren, dus op het balkon of in de Veranda geurkaarsen met deze aroma ‘ s branden! Beschermt de huid Anti-mug Spray (van de apotheek), de levende kamers, horren, kun je eikel, trillen in het kozijn.

Eerste Hulp:

Muggenbeten kunnen worden vreselijk jeukende en veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid, dikke netelroos. Aloë-vera-Gel brengt de geïrriteerde huid weer in Balans. Maskers van klei kunnen nemen van de Branden. En let op: muggenbeten, indien mogelijk, geen krassen – het kunnen ontbranden!

In Geval Van Nood:

Gezwollen oogleden als een reactie op muggenbeten, moet je de arts behandelen. Voor uw vakantie reizen naar tropische landen of naar Afrika, is het raadzaam om jezelf te informeren in dit land in de tropen, instellingen of op het Internet over de Malaria Situatie op de grond. Praat met uw arts, als hij pleit voor een Malaria-profylaxe.

Geef een reactie