In het geval van Verslaving, de symptomen verergeren vaak

Aan het begin van elke Verslaving, de Getroffen meestal vertonen nauwelijks enige symptomen. Vaak zijn de naaste omgeving, ook niet als de Partner, ouder of kind van een Verslaving ontwikkeld, en nog minder wilt worden Beïnvloed. Met de tijd, bepaalde symptomen ontstaan, maar vanuit vrijwel elke Verslaving. Deze zijn aanzienlijk van de drug zelf-afhankelijk; echter, er zijn een aantal tekenen dat bijna alle verslavingen gemeen hebben:

 • De Betrokken persoon voelt de manier waarop een onweerstaanbaar sterke Wens voor een bepaalde stof of het gedrag.
 • Het is altijd een beetje meer van de stof of het gedrag dat nodig is, zodat de persoon zich beter voelt.
 • De Betrokken persoon probeert om de controle over zijn (consumenten) gedrag, of te beperken, maar mislukt.
 • De Betrokken persoon verliest zijn interesse in andere Hobby ‘ s en trekt zich terug uit zijn sociale omgeving.

Sommige verslavingen kan een hoop geld kosten, vooral een drugsverslaving, winkelen verslaving, of gokverslaving. Gedeeltelijk geld lenen verslaafden opnieuw en opnieuw met vrienden en Familie of op te nemen leningen, maar problemen hebben met de terugbetaling. Vooral in het geval van drugs dia scans, het Beïnvloed door de druk om geld te verkrijgen voor het gebruik van Heroïne of andere stoffen, in criminaliteit en Prostitutie.

Spielsucht bei jungen Erwachsenen

Game verslaving is een verslaving het meest voorkomende Probleem

De gedachten lijken te cirkelen constant rond de inhoud van de Verslaving. Dit niet zelden leidt tot een leven van conflicten in de familie of vriendenkring. Sommige mensen omringen zich bijna uitsluitend met gelijkgestemde (bijvoorbeeld, in het geval van een sport-verslaving, computer spel verslaving, of drugsverslaving) of om volledig terug te trekken in hun eigen wereld. Drugs zoals Cannabis en alcohol, kan het wijzigen van de essentie van een Persoon, zodanig dat het lijkt veel vaker agressief, depressief, roekeloos, of onverschillig.

In het geval van een stof gebonden Wil ook op verschillende fysieke symptomen kan optreden als de gewenste drug ontbreekt – het gaat om de ontwenningsverschijnselen. Typische stoffen die de symptomen na het Staken van de intrekking, zoals alcohol en bepaalde kalmeringsmiddelen (bijv., benzodiazepinen). De symptomen komen meestal een paar uur na de laatste dosis van de drug van misbruik en kunnen blijven bestaan voor de verschillende lengtes. Afhankelijk van de drug en uw eigen beoordeling van de ontwenningsverschijnselen is altijd een beetje anders. Typische symptomen zijn, bijvoorbeeld:

 • Schudden
 • overvloedig zweten
 • Misselijkheid en braken
 • Nervositeit
 • Slaapstoornissen
 • Angst
 • Agressie
 • Hallucinaties

Niet iedereen is op Zoek naar de symptomen en de ontwenningsverschijnselen zijn zo uitgesproken. Sommige mensen zijn zelfs in slagen om het verbergen van een afhankelijkheid in de loop van vele jaren, bagatelliseren en/of te verdringen zich. Daarom is het belangrijk om te observeren, als een paar van de mogelijke tekenen van Verslaving serieus, zorgvuldig en voorzichtig.

Geef een reactie