In het geval van tandenknarsen ontspanning technieken om te helpen

Nackenmassage hilft gegen Zaehneknirschen
Massage van de nek, gespannen spieren, en kan daardoor verminderen tanden slijpen, post slijpen van de tanden en klemmen van tanden en kiezen is gedaan onbewust de meeste van de tijd, vooral in de slaapkamer Vaak klachten zoals hoofdpijn, spanning in de schouder-en nekspieren, verminderd zicht, en verminderde concentratie geactiveerd.

In het bijzonder, heeft last van de tanden, de Tanden knarsen. De in Hamburg gevestigde tandarts Dr. Rainer Witt: Veel patiënten grind hun snijtand tanden zichtbaar zijn, het verscherpen van belangrijke Nicknames of gutsen de hoektanden korter. Voor de bescherming van de tandarts kan een Beet-bar gemaakt van plastic maken om er in de nacht gedragen. Dus, hoewel het voorkomen van verdere schade aan de tanden, maar de tanden worden verwijderd knarsen dit nauwelijks. Omdat deze psychische oorzaken zijn de basis voor bijna altijd.

Dr. Witt: De meest Getroffen crunch in stressvolle situaties, bijvoorbeeld als u Problemen hebt, Zorgen en woede. Daarom adviseren wij, boven alles, om stress management programma ‘ s, het verzenden van de patiënt, indien nodig, naar een psycholoog.

Maatregelen om knersing van de tanden te spenen

– Een ontspanningstechniek, zoals autogene Training, leren en oefenen regelmatig

– Negatieve Stress met gymnastische Oefeningen shake: hoofd kringen vijf keer naar rechts, vijf keer naar links, het hoofd op de borst te verminderen, zo ver mogelijk naar achteren. Het is belangrijk dat de kauw spieren snel weer ontspannen

– Een soort dagboek, in het bewust ervaren knersing van de tanden en het klemmen van tanden worden opgemerkt te leiden

Zelfs de nek en kaak spieren massages de gewrichten met de olie van de huid

– Rood licht bestraling van de kaakspieren, twee keer per dag gedurende vijf minuten

Geef een reactie