In het geval van een dierlijk haar Allergie, de oorzaken liggen in het immuunsysteem

Een kattenhaar Allergie heeft zijn wortels in juist die mechanismen om het te beschermen tegen infecties – het immuunsysteem. Het lichaam van de verdediging afhankelijk is van een complex Samenspel van verschillende witte bloedcellen (leukocyten), over boodschappers en antilichamen. Het zorgt ervoor dat indringers zoals bacteriën, virussen en schimmels worden zo snel mogelijk onschadelijk.

Het immuunsysteem is ook een bijzonder lange levensduur cellen in de lymfklieren behoren het weefsel, de zogenaamde memory cellen. Het organisme heeft eenmaal gevormde antistoffen tegen een bepaalde ziekteverwekker, opslaan in het geheugen van de cellen voor deze Informatie. Dezelfde ziekteverwekker jaar besmet later, het lichaam activeert de overeenkomstige geheugen cellen – ze delen en vorm van de juiste anti-lichaam om te stoppen met de ziekteverwekker. Deze functie maakt gebruik van bijvoorbeeld vaccinaties.

In het geval van een Allergie, zoals dierlijk haar Allergie voor bepaalde witte bloedcellen overreageren meestal onschadelijk eiwitten, zoals optreden in de vacht van dieren. U een kettingreactie veroorzaken die de antistoffen worden gevormd, en de verschillende boodschappers voor de ontsteking en andere immuun reacties. Tot slot, de juiste geheugen-cellen produceren rechtstreeks in contact met de vermeende inbreker (bijvoorbeeld, de katachtige Allergeen het Fel d 1) om antistoffen te ontwikkelen. Dit proces artsen noemen het bewustzijn.

Allergierisiko von Haustieren auf Kinder ungeklärt

De invloed van Huisdieren op het risico van Allergie bij kinderen is niet duidelijk

Uiteindelijk is het bewustzijn stroomt in een vaak decennia-lang-blijvende dierlijk haar Allergie. De redenen dat meer en meer allergieën zijn sterk besproken. Een theorie is, bijvoorbeeld, dat in de Westerse landen, veel kinderen groeien zo laag bacteriën die uw immuunsysteem is veel minder met de juiste agenten in contact. In het geval van het dier haar Allergie is een mogelijke oorzaak, dat mensen leven vandaag de dag, vaak in de buurt met hun Huisdieren, en in slecht geventileerde ruimtes binnenshuis. Dus een kat die slaapt in het bed, voor een veel hogere allergene belasting als een Hofkatze in de schuur.

Geef een reactie