In de toekomst, zonder spuit: onderzoekers ontwikkelen een vaccin-crème

Impfcreme entwickelt
De nieuw ontwikkelde Nano-crème kan helpen bestrijden in West-Afrika welig Ebola-epidemie. Ongeveer 20 procent van de Duitsers zijn bang voor spuiten – zo veel zelfs dat het eigenlijk een beetje pijnlijk prikken om het vermogen om consequent vermeden. Niettemin, de behandeling met de vervelende naald is, bijvoorbeeld in het geval van vaccinaties, maar toch, onvermijdelijk. Onderzoekers hebben nu een vaccin ontwikkeld dat kan worden toegediend door een Toepassing op de huid. De praktijk Vita wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Onderzoekers van het Helmholtz-Instituut voor Farmaceutisch onderzoek Saarland (HEUPEN) en het Helmholtz centre for infection research (HZI) in Braunschweig, Duitsland, tonen in een studie dat de vaccinatie kan worden toegepast in de toekomst door het gebruik van een crème.

Nano-Transporter voor vaccins

De wetenschappers zetten op een zogenaamde Nano-vaccin in de formulering van kleine nano-deeltjes dienen als verpakking voor de vaccins – die doordringt tot de Toepassing op de huid door middel van de haarzakjes in het lichaam, en dus een immuunsysteem wordt geactiveerd. De oppervlakte procedure is volledig pijnloos en andere oorzaken dan de toediening van injecties – geen verwondingen of bijwerkingen.

Effectief dankzij Impfturbo

Om het op deze manier aan een immunisatie van het immuunsysteem, de onderzoekers gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkeld vaccinatie Turbo omdat de administratie, de immuunrespons van het lichaam van de benodigde hoeveelheid vaccins, is over de nano-deeltjes is niet mogelijk, legt studie auteur Prof. Carlos Alberto Guzman. Een specifieke adjuvante – hulpstoffen zijn stoffen die worden gebruikt in de farmacologie en laboratorium geneeskunde als een versterker van de werkzame ingrediënten – verhoogt daarom de actieve kracht van de toegediende antigeen.

De methode is perfect voor het Ebola-vaccinatie

Het feit dat de Nano-vaccin kan worden toegediend door een externe Toepassing op de huid, is niet alleen een voordeel voor mensen met een angst voor naalden. De methode kan voor de ontwikkeling van een vaccinatie-crème, die zeer veel goedkoper, en vervoerd kan worden opgeslagen als een injecteerbare antigenen. Bovendien, niet medisch opgeleid personeel zou worden op de toepassing van de Nano-vaccinatie is noodzakelijk

Om deze redenen, een vaccin dat gemakkelijk kan worden toegepast op de huid zou geschikt zijn, vooral voor toepassing in ontwikkelingslanden. In een dergelijke omgeving, de vermindering van het risico van Aanbestedende besmettelijke ziekten zou worden daarnaast door meerdere naalden gebruikt.

Tegen de Achtergrond van de in West-Afrika welig Ebola-epidemie en in de ontwikkeling van vaccins tegen het Virus, kan het zijn, dus een navenant optimale Vaccinatie proces dat snel en kosten-effectief voor een groot aantal mensen te vaccineren zou.

Hamburg, 1. Oktober 2014

Geef een reactie