Immune booster stopt de zomer griep

Kapland-Pelargonie beugt Sommergrippe vor
Natuurlijke geneesmiddelen met de stof van de Kaap pelargonium het immuunsysteem te versterken en te voorkomen dat de zomer infecties vooraf de Wurzelsud de Kaap pelargonium ontwikkeld duitse fabriek onderzoekers remt een actief bestanddeel dat versterkt de virussen en de bacteriën verspreiden. Klik hier om te lezen hoe de Zuid-Afrikaanse Plant van de zomer griep helemaal, natuurlijk, de strijd is verklaard.

Het is zo gewoon is dat, van alle dingen, in het mooiste Seizoen van het jaar, meer en meer mensen op te vangen van de griep en zijn dagen. Bijzonder kwetsbaar zijn sporters, kinderen en toeristen. Recente studies tonen aan dat 21 procent van alle reizigers hebben last van acute infecties van de luchtwegen, die een gemiddelde van 4,5 dagen. En 560 000 voor alle toeristen moeten daarom behandeld worden zelfs stilstaat.

Een zomer griep is een catch vaak vakantiegangers

Worden veroorzaakt door infecties, vooral door de zogenaamde entero virussen die zich voordoen in het warme Seizoen is toegenomen. Een pionier op het gebied van ontwerpen, air-conditioners, vluchten of rijdt in een open raam, de uitdroging van de slijmvliezen. Resultaat: de activiteit van De immuuncellen verslechtert ziekteverwekkers hebben een open weg. Vooral vakantiegangers start zo snel een zomer griep met typische symptomen zoals een loopneus, koorts, koude rillingen, hoofdpijn, keelpijn en oorpijn. In wanhoop, veel dan zijn toevlucht tot het antibioticum. Maar dit is geen hulp, maar helaas alleen in het geval van bacteriële ziekten en verhoogt ook de gevoeligheid voor UV-straling, die kunnen resulteren in ernstige zonnebrand.

Immune booster verkort de ziekteduur van de zomer griep

Zomer verkoudheid te zeggen, daarom is het beter onmiddellijk en natuurlijk de strijd: bijvoorbeeld met een immuun booster van het Zuid-Afrikaanse Cape pelargonium. Omdat natuurlijke geneesmiddel met dit ingrediënt in de productie van het lichaam de eigen stimuleren het immuunsysteem cellen en anti-virale, anti-bacteriële en-slijm-huid-irriterende effecten. Klinische studies met meer dan 3800 volwassenen, kinderen en adolescenten tonen een snelle verbetering van de symptomen en een verkorting van de ziekteduur van meer dan twee dagen. Tip: Om de volgende infecties te voorkomen, moet u de tocht en grote temperatuurverschillen te vermijden, niet met de natte kleren rond te rennen, zon-zwemmen kijken en in de avond, niet per se in de tijd iets Warme leer.

Geef een reactie