Hygiëne shock: meerderheid niet de handen wassen

Ein kleines Mädchen wäscht sich die Hände
Na gebruik van het toilet de handen wassen – dit is een regel die we leren al vanaf jonge leeftijd. De meerderheid behaalde, blijkt echter een wassen huidige BefragungNach de wc handen? Dit is walgelijk! De meeste mensen zien het ook anders kan, blijkt uit een Britse studie.

Volgens de Daily Mail, met de huidige studie was de grootste die ooit is uitgevoerd op het onderwerp van de hand wassen. De 100.000 mannen en vrouwen geïnterviewd door de Britse onderzoekers in hun persoonlijke hygiëne na gebruik van het toilet.

Het schokkende resultaat: 62 procent van de mannen niet te wassen na gebruik van het toilet, de handen op vrouwen, waren er minstens 40 procent.

Germ Trap Toilet

Het wassen van de handen is dus belangrijk, want de wc diarree-veroorzakende pathogenen zoals E. coli bacteriën of een norovirus kan gemakkelijk op de handen. Wij in aanraking met vuile handen, dan voedsel zal worden vervoerd naar de ziekteverwekkers, in het spijsverteringskanaal en kan leiden tot diarree. Maar andere bacteriën kunnen worden overgebracht naar het toilet. Dus ik kan infecteren mezelf op de wc ook de griep virus, als de Persoon voor mij, omdat ziek zijn. De meest gebruikelijke route van infectie: Wat Besmet is geraakt met de Hand en raakt het oog.

Een gevoel van schaamte gebruik maken van

Het hoofd van het onderzoek, wordt gedacht aan een mechanisme om mensen te bewegen meer wc-hygiëne: Sensoren op deuren en zeep dispensers om te registreren hoeveel toilet bezoekers hun handen te wassen. Deze gegevens worden doorgegeven aan een zichtbaar scherm toont de huidige percentage van handen wasmachine. Volgens de studie leider van deze maatregel in de Proeven leidden tot 50 procent meer mensen hun handen te wassen.

Waar openbare toiletten overal kiemen op de loer liggen, kan je hier te weten komen.

Hamburg-harburg, 2. Maart 2015

Geef een reactie