Hyaluronzuur, deze bijwerkingen zijn mogelijk

Hoewel hyaluronzuur is een onschadelijk, en zelfs het eigen lichaam in de werkzame stof, het kan leiden tot wanneer wordt het geleverd aan het lichaam als een synthetische stof, bijwerkingen.

Maar niet iedereen ze krijgt. Indien na toediening van de werkzame stof, een van de volgende symptomen wordt waargenomen, moet een arts worden geraadpleegd.

Zeldzame bijwerkingen na het toedienen van hyaluronzuur in het gewricht:

  • Jeuk
  • Spierkrampen
  • Huiduitslag
  • Effusie formatie op de gezamenlijke

Zeer zelden, de volgende bijwerkingen optreden na het toedienen van hyaluronzuur in het gewricht:

  • Bloedvergiftiging
  • allergische shock
  • Koorts
  • Spierpijn
  • Ontsteking in het gewricht
  • Pijn, zwelling, roodheid op de plaats van Behandeling

Nach der Einspritzung von Hyaluronsäure ins Gelenk kann als Nebenwirkung Fieber auftreten

Na het injecteren van hyaluronzuur in het gewricht kan optreden als bijwerking van de koorts

Hyaluronzuur als oogdruppels

Als het gaat om het gebruik van hyaluronzuur als oogdruppels bijwerkingen, dan zal dit de meeste Branden of toegenomen stroom van tranen is merkbaar.

Hyaluronzuur als een Anti-Aging ingrediënt

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die opgevuld onze huid in dat het effectief geeft vocht en helpt bij de vorming van nieuw collageen. Dit ziet er frisser en jonger uit. Als een Anti-Aging werkzame stof, bijvoorbeeld, toegediend door een injectie spuit, hyaluronzuur heeft zeer weinig bijwerkingen. Alleen met kleine blauwe plekken of lichte zwelling op de injectieplaats wordt verwacht.

Hyaluronzuur therapie pijn in de gewrichten

Een datum voor de OPERATIE voor een kunstmatig kniegewricht, wordt vaak geprobeerd met hyaluronzuur therapie te overbruggen de tijd tot aan deze datum, en de patiënt enige opluchting.

Prof. Dr. Hartmut Göbel

Deskundige, Prof. Dr. Göbel: Die lijdt aan een Allergie voor de werkzame stof, moeten zich onthouden van het gebruik van hyaluronzuur.

De injectie van synthetische hyaluronzuur in het gewricht, dan met de hoop dat de laag Kraakbeen is opnieuw geleverd met synoviale vloeistof. Dus, in het beste geval, de beweging vermogen kan worden verbeterd. Echter, het hyaluronzuur therapie is controversieel vanwege de hyaluronzuur-effect duurt slechts voor een korte tijd en ook een ontsteking door de injectie van de werkzame stof in de gewrichten kunnen optreden.

Wanneer kan hyaluronzuur gebruikt worden?

De werkzame stof hyaluronzuur kan niet worden gebruikt als er een Allergie of Overgevoeligheid voor de werkzame stof.

Het werd verkregen om hyaluronzuur te gebruiken vanaf haan met kam, die moet vandaag worden daadwerkelijk het geval is, mensen die last hebben van een Allergie of Overgevoeligheid voor kippeneiwit, op een toepassing van de werkzame stof om te gaan zonder.

Ook moet je niet gebruik maken van een injectie met hyaluronzuur in een joint, als u al een bacteriële verband met ontsteking van de Gewrichten.

Wanneer interactie door middel van hyaluronzuur?

Hyaluronzuur wordt toegediend als oogdruppels of zuigtabletten zijn geen interacties bij gelijktijdige toediening met andere drugs of actieve ingrediënten.

Echter, voorzichtigheid is geboden bij het gelijktijdig gebruik van hyaluronzuur en ontsmettingsmiddelen, met het conserveermiddel benzalkoniumchloride. Dit betekent dat het hyaluronzuur te kristalliseren en dus ineffectief.

Geef een reactie