Huidkanker door jus d ‘ orange

Orangensaft
Orange juice is een van de meest populaire drankjes in het duits. Wat velen niet weten: het verhoogt het risico van kanker van de huid te erkrankenFür gehoord de meest sap bij het Ontbijt in de naast vers brood, een oranje. Maar experts waarschuwen: in een glazen per dag kan te veel zijn.

Wie een glas jus d ‘ orange te drinken elke Ochtend last van een 25 procent hogere kans van zwarte huid kanker, volgens een studie van Brown University. De onderzoekers hadden genomen voor hun studie van 10.000 volwassenen ouder dan 25 jaar. Volgens de onderzoekers, niet alleen degenen die consumeren elke dag een glas jus d ‘ orange zijn in gevaar, maar ook de mensen die regelmatig nemen van een Grapefruit. Daarom, mensen die eten drie keer per week, een hele Grapefruit, een 41 procent hogere kans op het ontwikkelen van een zogeheten maligne melanoom. Die drinkt niet vaker dan één keer per week, een glas jus d ‘ orange, volgens de laatste bevindingen van de onderzoekers echter geen Zorgen te maken.

Citrus fruit maken de huid gevoeliger

Verantwoordelijk wetenschappers maken de in de citrusvruchten opgenomen in de foto-actieve stoffen, zoals Psoraleen. Ze staan bekend om de huid aan het zonlicht-gevoelig. Fundamenteel, is het volgende van toepassing: Vermijd de zon, vooral tijdens de lunch tijd. Op sommige lotion met een Lotion met een hoge beschermingsfactor. Belangrijk: om de twee jaar, dient u te gaan naar de screening bij de dermatoloog.

Wat is een melanoom?

Maligne melanoom is zeldzaam, maar zeer gevaarlijk. De cellen verspreid zeer gemakkelijk en zeer snel via het lymfatische systeem en kan leiden tot andere organen van grote schade. Hij wordt beschouwd als een van de meest gevaarlijke kanker varianten: 28 000 duits een jaar contract zwarte huid kanker, en ongeveer 3000 sterven. Omdat de kanker wordt ontdekt, te laat, al hebben gevormd uitzaaiingen en de Verwijdering van het melanoom door de besnijdenis is niet meer mogelijk. De zogenaamde immunotherapie niet de aanval van de Tumor direct, maar versterkt ook het immuunsysteem. De patiënten worden geïnjecteerd met specifieke antilichamen. Het resultaat is dat Het organisme herkent de Tumor als een vreemd lichaam, valt hem aan en beperkt als wordt verdere groei. Zelfs als immunotherapie werkt niet, de Patiënt heeft bestraling en chemotherapie. Echter, de zwarte huid kanker is te genezen – vroege detectie is van cruciaal belang.

Hamburg-harburg, 2. Juli

Geef een reactie