-Huidige therapie: om te genezen, de Blinden?

Blindheit mit Strom heilen
Onderzoekers hebben een manier gevonden om het te omzeilen visuele beperking, veroorzaakt door een beschadigde oogzenuw,. De oogzenuw wordt aangetast, bijvoorbeeld door een Groene Ster, stuurt weinig signalen naar de hersenen, die, wanneer die voor een gedeeltelijke blindheid. Het herstel van een dergelijke verloren, visie eerder werd gedacht dat het onmogelijk – maar duitse onderzoekers bewijzen nu met de huidige therapie, het tegenovergestelde.

In feite, het signaal van zwakte van een beschadigde oogzenuw is niet alleen plaats voor de beperkingen van het gezichtsvermogen verantwoordelijk. De ware reden voor dit ligt diep in de hersenen verborgen, waar de informatie van de oogzenuw van de visuele Cortex en wordt geïnterpreteerd te worden verwerkt.

De versterker voor de ogen

De reden: Normaal, ons brein kan compenseren voor een signaal defect van de oogzenuw erg goed. Simpel gezegd, het is in staat om te compenseren het gebrek aan visuele informatie op een manier dat het komt in de perceptie van geen verlies van het gezichtsvermogen.

Hoe werkt het oog?

Op het netvlies in het oog noemde het licht zitten zintuigcellen voor de waarneming van het licht verantwoordelijk is. Er is, het incident wordt omgezet naar licht als eerste in de chemische en dan elektrische signalen. Deze kleine elektrische impulsen worden verzonden via de oogzenuw naar het visuele centrum van de hersenen (de visuele Cortex). In de visuele Cortex, de elektrische signalen worden geanalyseerd, geïnterpreteerd en verwerkt tot een visuele waarneming.

Dit feit, een team van onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg maakte gebruik van. In een recente studie, artsen, geleid door Professor Bernhard Sabel in staat waren om aan te tonen dat een bijzondere waardevermindering van het gezicht treedt alleen op wanneer de transmissie van het signaal aan de oogzenuw, maar ook het signaal-het stimuleren van een daling in functie van de visuele Cortex.

De Drug Van De Huidige

De onderzoekers hebben ontwikkeld tegen deze Achtergrond is een methode, de versterker functie van de visuele Cortex zet door middel van een huidige therapie. Zwakke, niet-pijnlijke elektrische schokken te stimuleren via elektroden geplaatst op de hoofdhuid van de hersenen, zodat de verzwakte optische prikkels aan de oogzenuw worden verbeterd tot een verbeterde waarneming.

Het indrukwekkende succes van de huidige therapie

Voor de studie, 15 proefpersonen werden behandeld met een verminderde oogzenuw over een periode van tien dagen, eenmaal per dag gedurende 40 minuten met de zogenaamde AC-therapie – en met veel succes, zoals de onderzoekers verslag.

Na de voltooiing van de huidige therapie was verbeterd in twee derde van de deelnemers aan de studie, de visuele prestaties aanzienlijk verbeteren. Daarnaast is de activiteit van het neurale netwerk voor het signaal verbetering van de optische zenuw is verantwoordelijk voor de namen, zelfs na de beëindiging van de behandeling. De Professor Sabel uitgelegd, was een soort van echo-effect. Want als de zenuwcellen worden geactiveerd, worden ze terug vuren samen zenuwimpulsen, u bent verbonden om beter te worden met elkaar.

De huidige therapie wordt aangeboden in Magdeburg voor patiënten. Mensen die lijden als gevolg van een beschadigde oogzenuw, onder een beperking van het gezichtsvermogen, registreren, zegt Professor Sabel.

Geef een reactie