Huid-en oogbescherming bij het skiën

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: De meest voorkomende been breuken in de winter vakantie niet gebeurt op de baan, maar vanwege de Knik in de skischoenen aan de uitgebreide Après-Ski.Binnenkort zal de eerste lander op een ski-reis, uiterlijk, Pasen-ze zijn allemaal als de sneeuw en de familie kan je vinden in de bergen voor de wintersport. Wat is belangrijk om op te merken dat er, vanuit een medisch oogpunt? Hoe bescherm de huid en de ogen?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

De straling afkomstig van de zon in de bergen is vanwege de dunnere lucht en de Reflectie van de sneeuw is veel hoger dan in onze Streken. Zelfs bij bewolkt weer, kunt u de vangst van onbeschermde ernstige zonnebrand. Voeg daarbij onze huid na de lange Winter, nauwelijks nog gewend aan de zon, en dus veel gevoeliger – dus nog makkelijker te branden dan in de bergen al. Het feit dat het koud is, zien we de kracht van de zon is nog steeds minder dan in de zomer, onderschatten, zodat hun effect is.

Kind im Schnee

Naast zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor van de helm, zonnebril, sjaal, muts, handschoenen en ideaal zijn rug beschermers van de belangrijkste maatregelen van bescherming van kinderen op een ski vakantie

Wat is de bescherming tegen de zon in de winter op vakantie?

Het belang van een hoge beschermingsfactor. Ik beveel het gebruik van een minimum van 50 – voor de kinderen in ieder geval, maar ook voor de volwassenen. Dit moet worden toegepast op alle licht blootgestelde delen van de huid. Vergeet niet de lippen met een speciale verpleegkundige pin te crème met een hoge beschermingsfactor. Vergeet niet dat zweten en frequente neus sun cream met een borstel uit. Volgens crèmes dus meerdere malen per dag.

Veel nog steeds twijfels hebt, gebruik een hoge beschermingsfactor, want het gerucht zich blijft voordoen, zou u dan bruin. Dat is niet waar. Om tans in ieder geval, maar om te voorkomen dat lichte beschadigingen, die kunnen leiden tot voortijdige vorming van rimpels tegen, en in het ergste geval huidkanker.

Zonnebril, helm, beschermers: bescherming van de gezondheid tijdens de wintersport

Bescherming van uw en uw kinderen de ogen met een goede kwaliteit zonnebril, een hoed om te voorkomen dat een Afkoeling van het hoofd en ook een beschermende helm te minimaliseren hoofdletsel in geval van vallen. Even nuttig rugbeschermers dat kan gedragen worden onder de kleding en in veel gevallen met letsel aan de rug beschermen.

zwei Kinder im Schnee

Zorg ervoor dat u verlengt de zon de bescherming van uw kinderen in de vakantie meerdere malen per dag door zweten, te spelen in de sneeuw of frequente neus schoon te verminderen en de beschermende werking van zonnebrandcrème

Bent u uw kinderen het goede voorbeeld: neem het verstandig en wenselijk is. Attent te zijn van een tragere en armere Ski of snowboard rider, je bent niet te rijden met hoge snelheid op Hellingen, splitsingen of krappe ruimtes.

Ook, als het is voor velen het skiën onafscheidelijk – de Après-Ski met alcohol moet plaatsvinden NA het einde van de dag, en dan geen afdaling in de vallei. Elk jaar, de ernst van de baan ongelukken gebeuren als gevolg van dronken is maar opgestaan op de planken. En: de meest voorkomende been breuken in de winter vakantie niet gebeurt op de baan, maar vanwege de Knik in de skischoenen aan de uitgebreide Après-Ski….

Geef een reactie