Houdt een Appel per dag echt naar de dokter?

Eine Frau isst einen Apfel
Een Appel per dag houdt misschien de dokter, maar de apotheker – dit toont een actuele ONS StudieUS onderzoekers hebben nu onderzocht of het kunnen houden van de spreekwoordelijke Appel per dag eigenlijk de dokter weg. Wat ze vinden is, is hier gegeven.

Een appel per dag houdt de dokter weg: het doel van een nieuwe studie door de Universiteit van Michigan was om te controleren de juistheid van deze wereldwijd bekende spreekwoord.

De AMERIKAANSE onderzoekers analyseerden de gegevens van ongeveer 8.400 volwassenen tussen gevuld in 2007 en 2010 in het kader van een grootschalige gezondheidsenquête vragenlijsten.

Immers, 753 van hen (negen procent) aten op zijn minst een Appel per dag. In feite, het Apple-eters gemeld gemiddeld minder bezoeken aan de arts zijn dan de rest van de respondenten. Echter, dit resultaat was statistisch niet significant is, kan niet worden uitgesloten dat dit het resultaat was van de Kans – als je rekening gehouden met andere factoren, zoals de sociale Status en de gezondheid van de geschiedenis.

Een Appel per dag houdt de apotheker

Maar de andere realisatie van de analyse van de gegevens afkomstig uit deze studie: Die at een Appel per dag, gemiddeld ongeveer 30 procent minder voorgeschreven medicijnen.

De reden waarom de reguliere Apple led energieverbruik tot een lager gebruik van medicatie, werd niet onderzocht in het onderzoek. Een reden daarvoor zou kunnen zijn dat Apple eters Algemene gezondheid-bewuste gedrag. Echter, de gezonde eigenschappen van de Apple waarschijnlijk ook een rol spelen: de Appels materialen zijn uitstekende leveranciers van ballast, slank en in het bijzijn van vele ziekten te beschermen, bijvoorbeeld kanker en hart-aanval, zoals een studie toonde vorig jaar.

Zo veel zou kunnen besparen Duitsland met Appels

De Duitsers geven elk jaar 30 miljard voor geneesmiddelen op recept. Met een Appel per inwoner en de dag, je zou kunnen besparen bijna 10 miljard euro. Groothandel Appels kost ongeveer 40 euro voor 100 kilo. Volgens dit de prijs die het zou kosten 2,4 miljard om iedere duitser met Appels. Vervolgens sappige 7,6 miljard bleef nog steeds.

Hamburg-harburg, 31. Maart

Geef een reactie