Horror films beschermen tegen verkoudheid?

Sommige van de geneeskunde heeft een onverwacht. Dit kan ook van toepassing zijn op horror films. De Ring, het hebben en co. verschijnen om onverwacht positieve effecten op onze gezondheid.

Undead, dat opstaan uit de graven, psychopaten en hun slachtoffers op brute wijze martelen en monsters uit een andere wereld, de klauwen kleine kinderen – Horror Fans moeten nu uitgevoerd aangename koude rillingen liepen over onze rug. Goedhartige mensen proberen te vermijden horror films, maar vaak degenen die willen ‘ s nachts nachtmerries?

Huidige studies tonen aan dat het horror-films kunnen een verrassend positief effect op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. De psycholoog Mark Griffiths, Professor aan de Nottingham Trent University, legt het rustgevende effect op onze Psyche in een Interview met de het Britse Daily Mail: het gaat over de Ervaring van de dingen, die we tegenkomen in ons dagelijks leven, nog nooit, zegt hij. Daarnaast horror films had een kart harde effect, je zorgt voor een emotionele ontlading van opgekropte frustratie.

Horror-films als een Immuunsysteem Booster

Maar het kan horror films, zelfs meer dan een uitlaatklep voor opgekropte emoties? Er is een meetbaar effect op onze gezondheid? Blijkbaar, Ja!

Een studie van het BRITSE Coventry University heeft aangetoond dat horror films sterke kennelijk is ons immuunsysteem. In een experiment de wetenschappers hadden de vrijwilligers het kijken van horror films, de verschuiving van de proefpersonen in een stress-situatie. Nadat ze nam de onderwerpen bloed en vond dat het aantal witte bloedcellen verhoogd. Dit gebeurt gewoonlijk als immuun reactie op de infectie. Blijkbaar is het Kijken van een horrorfilm leidt tot de zogenaamde Vecht of Vlucht Reflex: Het adrenaline niveau stijgt, en het immuunsysteem op de korte termijn gemobiliseerd tegen indringers. Hoe lang dit effect duurt nog worden onderzocht. Het is echter duidelijk dat de verhoogde adrenaline drijft ook de stofwisseling. In dit verband is een ZagMarathon kon worden-ook al geschiedt dit alleen op de Bank – of eigenlijk dieet bevorderen.

Een studie uit het jaar 2012 toont. In een studie van wetenschappers aan de Universiteit van Westminster proefpersonen werden tien klassieke Horror om naar te kijken. Dit toonde aan dat in het geval van horror films, een gemiddelde van 113 calorieën werden verbrand. Dit komt overeen met een 30 minuten lopen. De leider van de film the Shining met Jack Nicholson, waarin de proefpersonen liep tot 184 kilo calorieën. Fitnessruimte operators moet rekening houden met het voordeel van ernstige overweging horror films in de opleiding kamers…

Horror films: niet slecht, helemaal op de eerste Date

Maar de horror films zijn niet alleen goed voor onze lijn en ons immuunsysteem. Ook de liefde die je kunt doen. Een studie van de Indiana University in de verenigde staten onderzocht de onderlinge aantrekkingskracht tussen Vreemden, de gecontroleerde samen horror films. De onderzoekers geselecteerd 36 mannen en 36 vrouwen, en ze vertrokken in paren voor, de Slasher-Thriller , En weer vrijdag de 13e. uit het jaar 1982. Ten eerste werd gevonden dat mannen voelde in de aanwezigheid van angstige vrouwen en de Horror van niet gedrukt, waren vrouwen minder aantrekkelijk. Bij vrouwen, het was precies andersom. Vooral mannen, die naar buiten toe meer onaantrekkelijk, profiteerde van de zogenaamde Ankuschel effect. De onderzoekers schrijven in hun studie: mannen die niet gezegend zijn met een onweerstaanbare Buitenste, opgedaan aanzienlijk aantrekkelijkheid voor vrouwen. In dit opzicht, een horror-film-cinema-per nacht, niet een slecht idee op een eerste Date.

Voor sommige, horror films, dat is dus nog steeds een aangename sensatie, met voordelen voor de gezondheid, voor anderen blijven een bittere, maar wetenschappelijk bewezen, effectieve geneesmiddel.

Geef een reactie