Hoofd met een ijzeren staaf die doorboord zijn, Hoe kun je overleven?

Ein Röntgenbild von einem Schädel mit einer Eisenstange
Een Chinese man liet een ijzeren staaf op het hoofd en doorboorde zijn schedel met een hoop geluk, hij heeft het overleefd, en droeg geen blijvende schade aan de Heer Ho (50) van China wilde slopen zijn huis, als een grote ijzeren staaf op zijn hoofd viel, en het zwaard doorboord. Hij was gelukkig omdat hij droeg geen blijvende schade. Deel zeven van de serie.

De 50-jaar-oude Heer Ho uit de Chinese provincie Guanxi ging naar zijn huis te slopen, dan geeft hem een grote ijzeren staaf viel op het hoofd. Je kwam op het juiste einde gezicht van de man in zijn schedel en aan de linker kant van de kaak.

Na het ongeluk, hij was ontvankelijk

Als de redding kwam krachten, de Patiënt was ontvankelijk en lucide. Eerste van alles, knippen brandweerlieden, de delen van de roede van ijzer vasthouden uit het hoofd uit te kunnen maken van de patiënt een beter transport.

In het ziekenhuis lopen Artsen de ijzeren staaf in een ingewikkelde Operatie uit zijn hoofd. De Verbazingwekkende deel: Hij droeg geen blijvende schade. En dit is waarschijnlijk alleen omdat de roede van ijzer gewond raakte aan zijn hoofd, in een bijzonder goedkope hoek geboord: noch de hersenen en andere belangrijke organen, zoals het oog.

De staaf zou hebben geraakt zijn hersenen, zou zijn kansen op Overleving aanzienlijk lager zijn en hij zou hebben overleefd, zou blijvende schade zoals verlamming of verlies van spraak.

Het Geval Van Phineas Gage

In de 19e eeuw. Eeuw al had het een vergelijkbaar geval: De Amerikaanse Phineas Gage doorboord werd in 1848, ook door een ijzeren staaf. Ze sloot zich in geval van werken onder zijn linker wang bot in zijn schedel en het voorhoofd.

Ook Gage was na het ongeval in het geval van het bewustzijn. Voor hem, de bar raakte de voorkant van de hersenen. Na een paar weken was hij hersteld fysiek back – up van zijn linkeroog, die werd verwoest in het ongeval.

Echter, in de tijd na het ongeluk, een voor zijn Artsen verbazingwekkende verandering in zijn persoonlijkheid naar voren: hij Werd gecompenseerd zo ver, en verstandig, hij bleek na het incident, plotseling, impulsief, kinderachtig en onbetrouwbaar. Om voor een ziekte werd ontdekt, de artsen van vandaag, als een frontale kwab syndroom. Het beschrijft een letsel aan de frontale kwab, die kan verschillende effecten hebben – met inbegrip van Veranderingen in het gedrag.

Een vergelijkbaar geval met een soortgelijk resultaat: Op de 8. Januari 2011 brand is een moordenaar op de AMERIKAANSE politieke wetenschapper Gabrielle Giffords. Een kogel raakt de achterkant van uw hoofd en door de hersenen. Slechts een maand later, spreekt ze weer een wonder of een gelukkig toeval? Verbazingwekkend, het gebeurt zo zelden dat mensen kunnen overleven een schot in het hoofd. Er zijn echter drie factoren zijn cruciaal: snelle medische aanbod, de locatie van de opname kanaal in de hersenen, de grootte van het projectiel. Dit survival formule heeft gered van de leden van het leven: 1. De moordenaar schiet met een klein kaliber wapen (meer kogels te vernietigen en te veel weefsel). 2. De 9-mm projectiel door de linker hersenen doordringt helft zonder beschadiging van vitale gebieden, zoals de ademhaling en de bloedsomloop center. 3. Een neurochirurg slechts 38 minuten na de moord, een levensreddende een spoedoperatie. Gabrielle Giffords is drie dagen in een coma, dan opent ze haar ogen weer. Slechts een paar maanden later neemt ze deel weer in de Congres-sessies.

Hoe snel werkt een bal moet worden?

Een enorme botten, zoals de botten van de schedel, een piercing, moet worden versneld een projectiel met een minimum van 288 km/h. Deze waarde is een vuurwapen met gemak. De Glock 17, met de hulp van de moordenaar op het Congreslid Giffords was geschoten, vuurt kogels met 1224 km/h. Andere pistolen en revolvers met grotere kalibers, zoals, bijvoorbeeld, een Smith & Wesson M29 .44 Magnum zelfs oplopen tot 1.800 Km/h sneller kogels, het verlaten van maximaal 3.600 Km/h, de monding van de voer. Ze zijn bijna altijd fataal: De kracht van je impact kunt hebben op een schedel barstte.

Hamburg, 21. In November

Geef een reactie