Honden zien kinderen brengen


Honden geven de kinderen troosten en te sterken uw SelbstwertgefühlWer heeft een hond die beweegt meer, slanker en gezonder – dat is niet waar! Een AMERIKAANSE studie toont nu: Het is niet de BMI, het verbeterd. Maar: kinderen die een hond bezit, en minder last hebben van Stress en Angst.

In een recente studie, onderzoekers aan de Bassett Medical center in New York tonen aan dat kinderen minder last hebben van Stress en Angst als uw familie heeft ook een hond als huisdier wordt gehouden. Werden getest 643 kinderen in de leeftijd van vier tot tien jaar over een periode van 18 maanden. 58 procent van de kinderen leeft in een huishouden met een hond, en de rest had een dier dat niet een huis.

Terwijl in verhouding tot je BMI (Body Mass Index), de tijd die je doorbrengt voor de televisie en de fysieke activiteit van de kinderen bleken geen verschillen, zijn de resultaten met betrekking tot angst en Stress, het is echter duidelijk:

Slechts twaalf procent van de kinderen die een huisdier hebt, last van Angst en Stress. In het geval van de kinderen zonder hond, met 21 procent, bijna twee keer zo veel.

Het verbeteren van de honden ‘ van de geestelijke gezondheid van kinderen?

Honden zijn echte ijsbrekers: u kunt het aanmoedigen van de communicatie tussen mensen en als een verlegen kind van hun angst om te gaan met anderen.

De studie toont aan dat kinderen tussen de zeven en acht jaar, zag in uw Huisdieren dichter, Vertrouwd dan op de mensen in uw omgeving. De honden dienen als een emotionele steun en comfort, als je problemen hebt.

Daarnaast zijn veel dieren therapieën bewijzen dat het gebruik van honden, paarden, verminderd, enz., angst en opwinding bij de kinderen en de angsten van de schade kan worden verminderd. De geestelijke gezondheid van kinderen wordt vergroot door de behandeling, en ontwikkelingsstoornissen.

In Duitsland, ongeveer 10 miljoen mensen eigenaar zijn van één of meer honden. In een Europese vergelijking dit is een lage waarde. In Frankrijk is er een hond (Duitsland: 8.9 procent) woont in, bijvoorbeeld, 38 procent van alle huishoudens.

Hamburg-harburg, 30. In November

Geef een reactie