Homeopathie voor dieren

Homöopathie bei Tieren
De toepassing van homeopathische geneesmiddelen bij dieren, heeft in de afgelopen decennia aan belang gewonnen, Duitsland is een land van dierenliefhebbers – meer dan 30 miljoen Huisdieren alleen wonen in ons huis houden. En de eigenaren altijd waarde hechten aan een zachte geneeskunde natuurlijke geneesmiddelen voor uw kleine of grote favoriet.

Meer dan 200 dierenartsen, de extra aanduiding homeopaat in Duitsland is al in de titel. En ook de fabrikant van homeopathische geneesmiddelen, zoals de Deutsche Homöopathie-Unie (DHU), gerapporteerd grotere verkoopcijfers voor de behandeling van dieren. Ter gelegenheid van de hedendaagse houdt van Uw huisdier dag kan worden beantwoord door onze experts alle belangrijke vragen over dit onderwerp.

Hoe goed homeopathie werkt bij dieren?

Talrijke wetenschappelijke studies hebben al bewezen dat homeopathische medicijnen een genezend effect in dieren. Ze zijn geschikt voor zowel kleine dieren, grote dieren, bevestigd door dierenarts Dr Thurid Schott.

Dierenartsen hebben verzameld in de afgelopen paar jaar, veel ervaring en melden vaak dat dieren in Bolletjes die zeer goed verdragen en deze zijn gemakkelijker te beheren dan tabletten.

De kwalen, homeopathische middelen zijn bruikbaar?

In het geval van letsel door stoten, vallen of stoten Arnica D6 is de beste. Bezuinigingen op de poten door gebroken glas, beter genezen met Staphisagria D6. In het geval van claw blessures zijn vaak zeer pijnlijk, Hypericum D6. Beet moet beschikbaar zijn in de wonden, de tarieven van dierlijke homeopaten Ledum D6, die zijn waarde heeft bewezen ook in het geval van tekenbeten. Deze middelen behoren tot een homeopathische apotheek voor Huisdieren.

Bovendien, homeopathische middelen, hond en paard kan helpen eigenaren in het kweken van nageslacht door een positief effect op de functie van de eierstokken.

Liebe-dein-Haustier-Tag

20. De maand februari is al over de Huisdieren, want vandaag is de liefde van Uw huisdier dag gevierd

Verlicht kunnen worden met homeopathische remedies zijn ook typisch leeftijds-gerelateerde klachten?

Ja. De paarden en de meeste honden bereiken de leeftijd waar het hart problemen, Arhtrose en bloedsomloop problemen bijna onvermijdelijk optreden. Een veelvoorkomend gevolg van gehoorproblemen. In dergelijke gevallen, homeopathie kan vertragen de progressie van de symptomen. Voor het hart van de meidoorn Crataegus extract D2, voor gezonde gewrichten Rhus Toxicodendron D6, en voor de doorbloeding en daarmee het horen van de homeopathie apotheek heeft een Ginkgo extract.

Behandeling moet altijd worden toegediend door een dierenarts?

In het geval van diepe, uitgebreide wonden, of indien de Algemene verstoorde toestand van de dieren, bijvoorbeeld door koorts of lusteloos liggen, moet een huisdier gaat u aan de houder met uw huisdier naar een dierenarts. In het geval van lichte blessures en minder ernstige klachten, je kunt omgaan eigenlijk de dieren zeer goed, zegt Dr. Thurid Schott.

Geef een reactie