Hollywood dieet: afvallen met het zwangerschapshormoon

HCG
In het geval van de Hollywood dieet het lichaam wordt geïnjecteerd gedurende enkele weken van de zwangerschap hormoon HCG. Het zorgt ervoor dat het vet pads zijn verminderd, het kan niet ontdoen van zijn geactiveerd door de Sport snel en zonder Honger eindelijk de probleem gebieden? Dit belooft de Hollywood dieet voor vrouwen met het HCG hormoon! Leugen of waarheid? Gevaarlijk of onschuldig? De praktijk Vita laat zien.

Als we regelmatig sporten, gezond eten, veel water te drinken, maar de laatste deposito ‘ s als love handles of zadeltassen blijven trouw aan ons! Echter, om te helpen een hormoon HCG (= Humaan choriongonadotrofine)! In 30 dagen kan worden verlaagd van zes naar tien procent van het gewicht. Niet zoals andere ponden-manier acties, eerst in het gezicht en de buste, maar rechtstreeks op de probleem zones. En zonder hongergevoel (ondanks de strenge begeleiding dieet van slechts 500 calorieën per dag), een slecht humeur en andere negatieve bijwerkingen van een normaal gewicht-verlies-methode. We leggen uit wat het is op de Hollywood dieet en hoe gevaarlijk het echt is!

Hollywood dieet: experts waarschuwen!

De Hollywood dieet heeft zijn oorsprong in de jaren 1920-ies en is sindsdien altijd in de Trend. Fantastisch, want er is geen medisch bewijs dat het zwangerschapshormoon bijgestaan gewicht verlies, zegt Dr. Martin Hofmeister, voeding wetenschapper aan de Verbraucherzentrale Bayern, de apotheken Umschau. Artsen houden de Hollywood dieet vanwege het ontbreken van wetenschappelijk bewijs, maar het is niet alleen ineffectief, maar ook gevaarlijk. Bijwerkingen, zoals menstruatie-stoornissen en trombose zijn denkbaar. De duitse vereniging voor endocrinologie en de duitse vereniging van adiposity tarieven van de HCG dieet, zegt Hofmeister in de apotheken Umschau. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) waarschuwt tegen het Hollywood dieet. Bovendien is er geen voldoende bewijs is, wat zijn de gevolgen van de drug op het lichaam. Hofmeister waarschuwt daarom tegen de onherstelbare schade.

Britney Spears macht die Hollywood-Diät

Sterren als Britney Spears, Catherine Zeta-Jones en Renée Zellweger zweren bij de HCG dieet, die ook wel de Hollywood dieet

Wat is HCG?

Het is het hormoon dat wordt geproduceerd in de placenta van de baarmoeder en van de positieve de loop van een zwangerschap.

We toediening van HCG?

In één van de volgende drie manieren: Alleen de splash van het echte hormoon. Druppels of Korrels, echter, zijn hormoon-vrij: ze bevatten alleen de HCGInformatie. Voedingsdeskundigen Andreas Scholz pleit voor de homeopathische versie, hij waarschuwt voor de echte HCG: Het is betrokken bij de Hormoon stofwisseling. Voor een arts Nutrition specialist, Dr. Susanna Meier, echter, het hormoon is het meest sproeien is het meest effectief, en – bij correct gebruik – geen risico.

Wat gebeurt er met de Hollywood dieet in het lichaam?

Het hormoon of de homeopathische stof interfereert met de stofwisseling en verbetert de vetverbranding processen. Zogenaamde abnormale vet, dus precies aan onze vervelende probleem gebieden, is afgebroken.

Verdere voordelen van de Hollywood dieet?

De low-calorie, Hollywood-voeding (eiwitten en groenten) is als een detox programma: lever-, suiker -en cholesterol-het verminderen van waarden. HCG en de homeopathische stof zorgt voor een frisse en stevige huid en een goed humeur – in weerwil van het dieet, zegt Dr. Susanna Meier.

Wat moet ik op letten bij de Hollywood dieet?

Voor een optimale verlagen, moet u houden aan de toegewezen 500 tot 600 calorieën per dag. Andreas Scholz adviseert echter op dat u in aanvulling op de essentiële stoffen (bijv. in de Vorm van tabletten). Zij zorgen voor het neutraliseren van zuren en gifstoffen.

Waarom heb ik in weerwil van de Hollywood dieet geen honger?

Dr. Susanna Meier legt uit: het HCG-de honger neemt voelen en triggers onze vetreserves gemakkelijker. Een eiwit – en vitamine-rijke voeding permanent verzadigde vetzuren, het insuline niveau is laag gehouden.

Wanneer ik start met de Hollywood dieet?

Het beste in een eerder stress-vrije Fase. Vrouwen moeten alleen na het starten van de Menstruatie. Anders kan het leiden tot bloedingen tussen de menstruaties, verklaart Andreas Scholz. En die verschillende diëten en dus, hoe dan ook, een tragere stofwisseling, adviseert de deskundige van de Hollywood dieet.

Antibabypille

Vrouwen, het voorkomen van verstoringen van de hormoonhuishouding, in het dieet fase van de andere methoden omdat het Hollywood dieet, het effect van de pil kan bloot

Hoe zit het met de preventie tijdens de Hollywood dieet?

Vrouwen, het voorkomen van verstoringen van de hormoonhuishouding, in het dieet fase van de andere methoden – want het is door het hormoon dieet het effect van de pil kan worden blootgesteld aan! Maar pas op: Zelfs als een test positief is, kan dit een vals alarm veroorzaakt door de HCG.

HCG werkt ook bij mannen?

De eerste gedachte van de zwangerschap hormonen voor mannen kan vreemd klinken, maar het antwoord is: Ja! Je testosteron Niveau kan toenemen, zelfs. En: mannen af te nemen met de Hollywood dieet heeft de neiging om meer te zijn dan vrouwen!

Mann lacht

Mannen hebben af te nemen met de Hollywood dieet heeft de neiging om meer dan vrouwen

En volgens de Hollywood dieet…?

Volgens de Hollywood dieet, het moet niet komen om de vervelende jojo-effect, omdat het lichaam zich door veel voedingsstoffen op een laag pitje. Net zo belangrijk als het dieet fase zelf is een twee-tot drie-week stabilisatie fase in die je gebruikt om het lichaam langzaam terug naar normaal voedsel. In de eerste dagen, moet de dosis van 100 calorieën te verhogen.

Dus, HCG wordt toegediend

Globuli

  • inbegrepen de homeopathische Informatie van het HCG hormoon. Vier keer per dag, vijf bolletjes worden genomen. Kosten: ongeveer 17 euro voor de 10-gram flesje. Dat is genoeg voor 30 dagen.

Druppels

  • fungeren als de Bolletjes zijn hormoon-vrij. Het is om drie keer tien druppels per dag. Totale kosten: ongeveer 30 euro voor 50 Ml flacons.

Spuiten

  • zijn recept-alleen, omdat ze het echte hormoon. De arts toont je hoe en waar moet de dosis jezelf. Kosten voor vier weken: 600 Euro (inclusief consultatie).

Geef een reactie