Hoeveel de Sport voor een biertje?

Water, hop, mout en – dat is alles wat er nodig is om één van de meest populaire drankjes. Gemiddeld 99,5 liter bier gedronken door alle duitse per jaar, en u kunt kiezen uit 5000 verschillende rassen.

Dus bier is gezond

Het sap van de Gerst bevat circa 1.000 ingrediënten, met inbegrip van de gezondheid van de waardevolle mineralen en sporenelementen. Ijzer en koper, bijvoorbeeld, hebben een positief effect op de vorming van bloed, en fosfor ondersteunt de stofwisseling. Het hoge gehalte aan Magnesium is goed voor de hartspier en alle andere spieren in het lichaam, zink bevordert de aanmaak van Insuline.

VS-onderzoekers aan de Universiteit van Virginia in staat waren om aan te tonen dat een klein glas bier per dag, na een korte tijd, de afweercellen van het immuunsysteem krachtiger te maken. Een studie van de Harvard Universiteit in Boston heeft aangetoond dat patiënten sterven na een hartaanval, veel minder als je drinkt dagelijks, 0, 2 liter bier. Een studie aan de Universiteit van Indiana gevonden dat bier maakt je gelukkig. De smaak en de hersenen het Geluk neurotransmitter dopamine. Andere internationale studies hebben aangetoond dat bier kan beschermen tegen een beroerte, osteoporose en dementie, evenals nierstenen. Extern, het bier is toegepast in het bijzonder goed voor de huid en haar.

Warm bier voor een koude

Warm bier is als een huis remedie bij verkoudheid. Maar let op: Het gebruik van alcohol is in kleine hoeveelheden Stress de reeds zieke lichaam. Daarom, alcohol-vrij bier is meer geschikt. Dus, de gezonde stoffen van hop en mout op de voorgrond: De zogenaamde polyfenolen kunnen doden virussen en bacteriën, en het verhogen van het aantal immuuncellen. Daarnaast hop bevatten etherische Oliën en bitterstoffen die een kalmerend effect hebben en daarmee voor het bevorderen van de slaap.

Bier als fourageer

Wees voorzichtig en let op uw gewicht of moet worden. Een halve Liter Pils bevat ten minste 210 calorieën. Te zwaar consumptie van bier maakt ook verlangen naar vet en koolhydraten. Dan alleen de oefening zal helpen:

Das steckt in einem Bier

In een biertje

Geef een reactie