Hoeveel alcohol is gezond?

Ältere Menschen trinken Alkohol
Een nieuwe studie toont aan dat oudere mensen hebben één of twee glazen wijn per dag, de functie van de schade aan het hart, de onderzoekers hebben onderzocht, dat is de hoeveelheid alcohol in het tijdperk van het hart kunnen beschadigen. De praktijk Vita voorafgaand aan de studie.

Kleine hoeveelheden alcohol per dag kan de bescherming van het hart – dit is het resultaat van verschillende studies in het verleden. Ze waren echter vooral gebaseerd op gegevens van patiënten in het midden-age – wat zijn de effecten van alcohol op het hart van de ouderen is niet onderzocht.

Dus de invloed van alcohol op oudere hart

Amerikaanse onderzoekers die zich volledig richten zich in hun recente studie van precies deze vraag. Om dit te doen, de respondenten van 4500 proefpersonen met een gemiddelde leeftijd van 76 jaar over hun drinkgewoonten. Zij heeft vervolgens onderzoek gedaan naar de structuur, de grootte en de functie van de harten van de proefpersonen door middel van beeldvormende technieken.

Het resultaat: hoe meer De proefpersonen dronken, hoe groter de veranderingen in de structuur en de functie van uw hart. Bij vrouwen, het effect was al in zeer kleine hoeveelheden: In het geval van veel van de vrouwen die dronken een glas per dag (voor een voorbeeld, een klein glas wijn met 125ml), toonde een beperkte functie van het hart. In mannen, het hart nam gemiddeld slechts twee glazen per dag van schade.

Meer schade aan het hart te wijten aan alcohol-jarige leeftijd

Volgens de studie auteur Dr. Scott Solomon, alcohol verzwakt bij oudere mensen de hartspier. Hij legt uit: vrouwen lijken gevoeliger voor de hart schadelijke effecten van alcohol dan mannen. U hebt mogelijk een hoger risico van alcoholische cardiomyopathie (ziekte van de hartspier).

De reden voor de toename in het hart van schade door alcohol op oudere leeftijd, is volgens de deskundigen vermoeden dat het lichaam op oudere leeftijd langer duurt voor het verwerken van de alcohol. En hoe langer de stof in het lichaam is, hoe meer schade hij kan aanrichten.

Hamburg-harburg, 28. Mei

Geef een reactie