Hoe zijn Xanthelasmas behandeld?

Sinds Xanthelasmas zijn goedaardige en zijn niet pijnlijk, ze worden niet behandeld als verplicht. Ze komen in verband met een vet metabolisme stoornis, de Xanthelasma in sommige gevallen, door het verlagen van vet in het bloed te verminderen.

Xanthelasmen operativ entfernen

Xanthelasmas kan worden verwijderd door middel van een laser behandeling

Dit is ook een risico voor cardiovasculaire ziekten te voorkomen in een tijdige wijze. Xanthelasmas in de context van een ziekte, zoals Diabetes mellitus (secundaire hyperlipoproteïnemie), zal de arts de behandeling als een prioriteit van deze ziekte.

Mogelijke maatregelen voor de verlaging van bloedvetten

  • Dieet en lichaamsbeweging: een laag Vetgehalte en een uitgebalanceerd dieet met veel groente, fruit en vezels soorten materialen, alsmede het uithoudingsvermogen en de kracht van sport, spieren op te bouwen, en het verhogen van energie-verbruik
  • Vet verlagende medicijnen: statines, zoals Lovastatine, zijn van invloed op de vetstofwisseling en het verminderen van cholesterol en bloedvetten. Ze worden vaak gebruikt in het geval van erfelijke vormen van vet metabolisme aandoeningen.

Xanthelasmas operatief verwijderen

Vaak Xanthelasmas het gevolg zijn van een verandering in het Dieet of een fat-het verminderen van de behandeling is niet compleet. De functie van de oogleden moeten worden beperkt door de Xanthelasmas of de depositie van cosmetische redenen, is er een Probleem optreedt, kunt u de arts operatief. Om zich te ontdoen van alle de zogenaamde Lipide-Eilanden, moeten worden verwijderd, het getroffen gebied van de huid. Xanthelasmas terug na chirurgische verwijdering.

Methoden voor de chirurgische verwijdering van Xanthelasmas

  • Cut: De getroffen Regio is uitgesneden met een scalpel of een laserstraal.
  • Ablating De Xanthelasma is verwijderd door een zogenaamde oppervlak-Laser.

Geef een reactie