Hoe wordt een trombose in de Arm en wat kan helpen?

Thrombose im Arm
Een trombose in de Arm wordt vaak over het hoofd gezien, omdat veel patiënten ervaren geen pijn met een trombose in de Arm komt aanzienlijk minder vaak dan in het been, maar niet wordt gedetecteerd daarom vaak de eerste rechts. De praktijk Vita legt uit wat zijn de symptomen van een Armthrombose geven, en hoe wordt het behandeld.

In principe gebeurt er wanneer er sprake is van een trombose in de Arm is hetzelfde als in het been: Het is een bloedstolsel (Trombus) vormt in een vat en pluggen. Men spreekt in dit geval van de zogenaamde Paget-von-Schroetter-syndroom. Slechts twee procent van alle trombose optreden in de Arm – dat is waarom ze vaak niet naar de dokter, kan worden gedetecteerd. Dat is aangetast, meestal in de rechter Arm.

Symptomen van een trombose in de Arm

Een andere reden voor een trombose in de Arm is vaak niet is opgevallen, is dat veel patiënten geen pijn meer voelt. Het bloedstolsel wordt vaak niet door een lichte zwelling en een roodachtige of blauwe verkleuring is merkbaar. De aderen die dicht aan de oppervlakte van de huid, als gevolg van een trombose in de Arm sterker. Een duidelijk teken is als de huid zelf is gekleurd, omdat dit betekent dat het lichaam heeft gevormd een zogenaamde bypass circuit. Nieuwe kleine bloedvaten, de verschuiving in het beste geval, de obstructie door de Trombus. Andere mogelijke symptomen van trombose in de Arm, gevoelens van spanning en een gevoel van druk in de oksel.

Zoals in het geval van trombose in het been, het is moeilijk, in het geval van een bloedstolsel in de Arm de exacte oorzaken. Ze lijkt te zijn, echter, een sterke druk te bevoordelen. Dit omvat de sport hoogtepunt soorten zoals Tennis of gewicht, maar Werkt ook in dat je de armen langer dan de hoofd lijnen, bijvoorbeeld het schilderen van een kamer plafond.

Brustschmerzen

Het wordt geleverd met een trombose in de Arm pijn, plotselinge kortademigheid of borst, is er mogelijk een longembolie

Hoe kan een trombose in de Arm te behandelen?

Er zijn verschillende benaderingen voor de behandeling, gericht, onder andere, hoe lang de trombose. In de eerste twee weken, is het mogelijk dat de trombose een gevolg is van bloedverdunnende activeert het einde van de geneesmiddelen van alleen. Dit is niet het geval, of heeft al doorgegeven meer tijd, ze zijn meestal operatief verwijderd. Als voor de benen er zijn ook speciale compressie kousen voor de armen, die moet gedragen worden in het geval van een trombose. Meestal is er een trombose in de Arm geneest zonder complicaties, slechts ongeveer drie procent van de gevallen kan leiden tot een longembolie. In het geval van plotseling optredende symptomen, zoals kortademigheid of pijn op de borst noodzakelijk dat de sos-arts moet worden genoemd.

Geef een reactie