Hoe wordt de ziekte van Parkinson?

Joy Milne mit ihrem Ehemann
Joy ‘ s man, Les, overleed aan het begin van het jaar zag het begin van zijn ziekte van Parkinson een verandering in zijn GeruchsJoy Milne (65) van Schotland kan ruiken of een Patiënt heeft de ziekte van Parkinson lijdt of niet. De ontdekking van deze mogelijkheid zou kunnen betekenen een doorbraak voor Parkinson ‘ s onderzoek.

Meer dan 20 jaar geleden, Vreugde Milne van de Schotse Perth met haar man Les zei: Zijn geur veranderd, het was moeilijk te beschrijven, zei ze aan de BBC. Het is niet alles tegelijk. Het is een muskus was zeer subtiel – achtige geur. Wat een Vreugde Milne-roch, de ziekte van Parkinson, haar man – van die wetenschappers zijn ervan overtuigd nu. U zelfstandige Vereniging was de geur alleen met de ziekte van haar man, als een activiteit organisatie voor de ziekte van Parkinson patiënten trad een goed en met andere belanghebbenden.

Als de Schot volgde een lezing over de ziekte van Parkinson aan de Universiteit van Edinburgh, vermeld je waarneming naar de lezing van een wetenschapper, Dr. Tilo Kunath. Dit was meteen geïnteresseerd en wilde weten of Vreugde Milne was ook in staat te ruiken andere patiënten met de ziekte van Parkinson.

Experiment: Vreugde Milne kan de geur van de ziekte van Parkinson

In een eerste Experiment, en ze deed de geur test op twaalf proefpersonen, zes van hen de ziekte van Parkinson, zes niet. Ze rook aan T-Shirts, de proefpersonen hadden gedragen voor een dag. Ze was schijnbaar in elf van de twaalf deelnemers correct, zegt Dr. Kunath BBC: ze gewezen op de zes patiënten met Parkinson, maar ze was ervan overtuigd dat één van de deelnemers in de controle groep de ziekte van Parkinson. De artsen waren echter tarief onder de indruk van uw succes. En acht maanden later, Verrassing volgde: Het bleek dat de patiënt had ook gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson.

De wetenschappers besloten om naar het fenomeen. In een grootschalige studie met 200 onderwerpen, is nu te worden aan de universiteiten in Edinburgh, Manchester en Londen, om verder te onderzoeken of de ziekte van Parkinson kunnen worden gediagnosticeerd door middel van geur.

Hoe is de geur van de ziekte van Parkinson?

Maar als het gaat om de speciale geur van de ziekte van Parkinson-patiënten? De theorie van de Schotse wetenschappers is dat De ziekte veroorzaakt een verandering in de huid talg, een olieachtige stof die in de huid dat zorgt voor een geur die kan alleen worden gebruikt door mensen met een bijzonder sterk gevoel van geur waargenomen.

Het idee van de onderzoekers: Als de ziekte van Parkinson is een geur kan worden geïdentificeerd door individuele mensen, het is ook mogelijk om te bepalen van de veranderingen aan de huid door de test procedure. Iets zou worden gemaakt, volgens welke artsen heeft gezocht jaar: Een methode voor de vroege diagnose van de ziekte van Parkinson. Omdat het zo ver, de diagnose kan alleen op basis van de symptomen, zoals de ziekte typisch Tremor – in een vergevorderd stadium. Een geur test zou toelaten een diagnose voordat de symptomen verschijnen, of als er tekenen van de ziekte optreden, die nog niet duidelijk zijn gekoppeld aan de ziekte van Parkinson.

Hamburg-harburg, 22. Oktober

Geef een reactie