Hoe werkt een verstuiking, de diagnose?

In het geval van een stam van de Bands zullen een uitgebreid gesprek met de arts is de eerste stap van de diagnose. Dit zullen vragen volgens de aard van de klachten en ook navraag doen naar de vraag of dit een (sport)ongeval wordt voorafgegaan door de exacte volgorde van de gebeurtenissen was.

Zerrung am Bein

De diagnose van een verstuiking, de arts, en een lichamelijk onderzoek van een pijnlijk gewricht door

Vervolgens zal de arts een lichamelijk onderzoek van het aangetaste gewricht. Hij is met scannen, eerst de gezamenlijke druk van de pijn en de beweeglijkheid van het gewricht controleren. Diverse speciale functie tests van het gewricht, waar de banden onder spanning worden ingesteld, meestal een stam van een bepaalde Bands sluiten. Voorbeelden van deze Tests onder anderen, de zogenaamde schuiflade test, drop-down testen, mechanische testen, beweging tests, en de weerstand te testen.

Endoscopie bij de diagnose van een verstuiking behulpzaam

Om er zeker van te zijn raden, of andere aandoeningen, zoals, bijvoorbeeld, een ligament scheurt of een botbreuk, de arts voor verder onderzoek. Deze omvatten een x-ray onderzoek, een echo-onderzoek van de gezamenlijke of magnetic resonance imaging (MRI), bijvoorbeeld. In sommige gevallen, een Spiegel (endoscopie) van het gewricht is de diagnose van een ligament stam is noodzakelijk om aan de binnenkant van het gewricht te beoordelen.

Geef een reactie