Hoe werkt een tekort aan Vitamine C, is de behandeling?

In het geval van een tekort aan Vitamine C, het doel van de behandeling is, ten eerste, het acute tekort snel te compenseren. Om u de arts zal voorschrijven van een Vitamine C preparaat die u moet nemen voor een bepaalde periode van tijd op een regelmatige basis.

Vitamine C-supplementen: Nuttige Aanvulling op een tekort aan Vitamine C

Vitamine C supplementen zijn verkrijgbaar in tablet-en-neerzetten vorm, maar ook als infusies of injecties. Voor welke medicijnen uw huisarts kiest, is afhankelijk van de omstandigheden en de Ernst van Vitamine C-deficiëntie. Als u lijdt aan een ziekte van de darm, is een Vitamine-C tekort, behandeling met injecties of infusies kan nuttiger zijn dan de behandeling met tabletten of druppels.

Mit Ernährungsplan gegen Vitamin-C-Mangel

In het kader van de Vitamine-C-deficiëntie-behandeling zal u voorzien van een voedingsdeskundige samen met een dieet plan dat is afgestemd op uw behoeften

Voeding als een onderdeel van het Vitamine-C-deficiëntie-behandeling

De belangrijkste oorzaak van een tekort aan Vitamine C is een niet-symmetrische, eenzijdig dieet. Een ander belangrijk onderdeel van het Vitamine-C-deficiëntie-behandeling, een verandering in het Dieet, voldoende Vitamine C leveren is daarom vaak. Uw arts of een diëtist kan u informeren welke voedingsmiddelen zijn met name geschikt, uw lichaam voldoende Vitamine C. U kunt ook een voeding plan dat is afgestemd op uw behoeften. Een dergelijke regeling is in het bijzonder nuttig als u worden geleverd door een Algemeen gebrek aan voeding ook met verschillende andere vitaminen en voedingsstoffen.

In principe is een licht tekort aan Vitamine C kan worden behandeld en de tekortkomingen in de regel voltooid.

Geef een reactie