Hoe weet ik of mijn kind heeft hooikoorts?

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: In veel gevallen, een desensibilisatie tegen hooikoorts is mogelijk en veelbelovend. In het geval van kinderen vanaf de leeftijd van vijf jaar is haalbaar.De Lente Is Eindelijk Hier! Lang hebben we gewacht dat de zon terug stuurt de warme zonnestralen, de bomen, delicate groene bladeren, en hier en daar een aantal heerlijke bloemen. Alles trekt – alleen de mensen met een Allergie onder ons, die met gemengde gevoelens op de Explosie, die optreedt in de natuurlijke wereld.

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

In het bijzonder, mensen met een Allergie voor vroege bloei van de berk, hazelaar, els, wilg, beuk en vorderingen gedeeltelijk, al in januari/februari van de eerste symptomen. En nu, waar, echt, alles in de aard van verse beweegt en de zon schijnt, je bent getroffen deel moeilijk. In geval van regen, de hooikoorts klachten zijn laag, omdat de Pollen kunnen niet vliegen, dus goed duidelijk, nat, en land op de grond. Echter, er kan het begin zijn van een regen zelfs periodes van verergering van de symptomen, omdat de Pollen uit de bovenste lagen van de atmosfeer is hieronder.

Hoe is hooikoorts bij kinderen?

Wanneer er sprake is van een Allergie is eigenlijk een storing van het immuunsysteem. De lichaam detecteert onschadelijke Pollen worden als een bestrijding van de waarden indringers en geprobeerd om ze aan te pakken dienovereenkomstig. In het bijzonder voor kinderen uit gezinnen waar één of beide ouders allergisch bent, wordt gediagnosticeerd met een hoger risico van een allergische reactie: namelijk 40 tot 60 procent. Beide ouders dezelfde Allergie hebben, verhoogt het risico zelfs tot 80 procent dat het kind zich zal ontwikkelen.

Hoe onderscheid hooikoorts van een banale infectie?

Vooral in het geval van kinderen in de kleuterschool leeftijd, de vraag rijzen: Is het een Allergie als het mijne? Of de Scion heeft gevangen, weer de volgende infectie? Een Allergie en ook een infectie kan hand in hand gaan met een loopneus, rode ogen en hoesten. Hoe slechter de Allergie is, hoe sterker de Algemene gezondheid wordt verstoord. U kunt soms het gevoel echt ziek, hoewel de reden voor dit is slechts de verontrustende Pollen. De belangrijkste opmerking dat het hooikoorts, is dat de jeuk van de ogen, neus, keel en soms de oren en kietelen de hele dag ongemakkelijk, en leiden tot hoesten, duidelijk een loopneus en rode ogen.

Familie mit Pusteblume

Hooikoorts bij kinderen: Het risico is hoger als een of beide ouders hebben van allergieën

In het geval van een infectie, geen jeuk (waterpokken, enz. – zodra uitgesloten). De Afscheiding in de neus en de ogen, is niet duidelijk, daarom, geel-groen loopneus, of etterig slijm in de ogen. Beide is een indicatie van een bacteriële oorzaak en u of uw kind moet uitvoeren naar de dokter.

Welke medicijnen geschikt zijn voor de bestrijding van hooikoorts bij kinderen?

Voor hooikoorts verschillende anti-allergische medicijnen beschikbaar, die ook goed verdragen in het verleden die je hebt gemaakt erg moe. Het beste is om te beginnen met een lokale hooi-koorts-behandeling: vooral Als de ogen zijn aangetast en jeuk, moet u gebruik maken van anti-allergische oogdruppels. Jeukende de neiging om de neus, met een anti allergische nasale spray. Met meer ernstige symptomen, tabletten tegen hooikoorts zijn de volgende niveau, moet u soms ook behandeld worden met een cortisone neusspray om te komen tot een opluchting.

Bij patiënten met allergisch Astma met de juiste Sprays. Eerder heeft ingebracht cortisone, of hoge dosis toegediend als tablet, als de symptomen waren bijzonder sterk. Dat is wat je doet vandaag de dag, dankzij de nu meer ontwikkeld en hoog-efficiënte Anti-allergische agenten en van de ernstige bijwerkingen die cortisone systemisch (lokaal niet – bijvoorbeeld, als oogdruppels, maar als een tablet of spuit), in hoge doses, eigenlijk, alleen in gevallen waar het naar toe gaat in de richting van allergische shock.

Als u niet zeker weet welk medicijn voor u geschikt is of voor uw kind, neem contact op met uw arts of kinderarts. Uitgesproken klachten moeten worden genomen met behulp van een allergoloog, in veel gevallen, een desensibilisatie is mogelijk en veelbelovend. In het geval van kinderen vanaf de leeftijd van vijf jaar is haalbaar.

Geef een reactie