Hoe schadelijk rijst wafels?

Reiswaffeln
Een lichte Snack met een hoog risico voor de gezondheid…van Het tijdschrift Öko-Test heeft onderzocht verschillende merken van rijstwafels. Het resultaat is alleen voor de ouders zorgen.

Ze zijn licht, laag in calorieën en goed voor het vervoer van: rijst wafels. Aangezien u ook een goede Snack voor onderweg, geven veel ouders hun kinderen liefde te gaan voor een rijst wafel, om te voldoen aan de kleine Honger. Helaas is het in de meeste gevallen is een slechte keuze. De huidige nummer van het tijdschrift Öko-Test heeft getest 19 verschillende rijst wafel merken.

Achtergrond van het onderzoek, een analyse, die had het magazine vier jaar geleden in orde is. In die tijd, vele merken had overschreden de grenzen voor arseen (0.3 mg/kg). De cursus in de bodem voorkomende poison is een van de meest dodelijke stoffen in de wereld. Ook het huidige onderzoek meer dan de helft van de geanalyseerde rijst toegegeven wafels een graad van onvoldoende. Slechts een enkel product kon overtuigen van de examinatoren met de rang zeer goed. Hier zijn de resultaten op een Rijtje:

Poison, zware metalen en minerale oliën

Niet alleen arseen, maar ook schadelijke stoffen zoals acrylamide, Cadmium en minerale oliën Öko-Test in de wafels. De arseen lijkt te komen uit het water, met de vele rijstvelden worden geïrrigeerd in Bangladesh. Het gif gemengd in een laag gelegen gesteentelagen met het grondwater en is al sinds jaren een aanzienlijke ziektelast voor de mensen die er wonen. De door de WHO als waarschijnlijk kankerverwekkend acrylamide wordt gevormd bij hoge temperaturen voor het bakken van de rijst cakes nodig. Acrylamide werd gevonden in 17 van de 19 rijstwafels, alleen de monsters van de commerciële Hipp en Rossmann (baby dream) kon overtuigen in de Test. Cadmium werd aangetroffen in drie monsters (Continental Bakeries, Aldi Süd en Lidl), alle drie de wafels waren het resultaat van onvoldoende. De nieren schadelijk zwaar metaal gaat door meststoffen en slib van afvalwater in de rijst planten. Ook minerale olie besmettingen werden gevonden in drie (echte, Penny, en Byodo) van de monsters. De waarschijnlijk kankerverwekkend Oliën gericht zijn op de verpakking, en het smeren van olie gesmeerde machine in het eten.

Een van de meest dodelijke stoffen op de aarde wafels, van alle dingen, bij Kinderen

De meest kritische besmetting is het arseen last. Hier zijn alleen de Hipp knippen kind rijst wafels goed, alle andere producten die zich zeer sterk verhoogde waarden van de Geschenken. Grotere foto ‘ s van arseen worden beschouwd als kankerverwekkend. Maar ook kleinere doses kunnen krampen in de maag, braken en diarree. Kinderen moeten rijst, dus geen wafels te eten, die boven het arseen te beperken.

Een totaal van tien producten ontvangen de rang onvoldoende, met inbegrip van de rijst van de grote supermarktketens Lidl, real, Aldi Süd, Rewe en Penny wafels. De graad van zeer goed werd bereikt door de Hipp-wafels. Hier zijn alleen sporen van arsenicum werden gevonden.

Hamburg-harburg, 06. Oktober

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie