Hoe schadelijk bruistabletten?

Brausetablette
Praktische Bruistabletten? Te grijpen, indien mogelijk, beter filmomhulde Tabletten, bruistabletten kunnen worden vanwege hun hoge aandeel van natrium carbonaat is gevaarlijk voor patiënten met hoge bloeddruk.

Oplossen In water, drinken en je bent klaar. Veel van de medicatie, maar ook tal van voedingssupplementen te worden toegediend in de Vorm van bruistabletten. De vervelende en in de nek is vaak een onaangename pil te slikken, kunnen worden omzeild. Dit, opgelost in water, een bruisend smaak tabletten vaak te Sinaasappel of citroen en vastgesteld door de kinderen.

Ongezonde hoeveelheid natrium

Helaas, de bruistabletten hebben een groot nadeel: ze bevatten grote hoeveelheden natrium. Dit is bevestigd aan de bruistabletten in de Vorm van natrium-carbonaat, zodat de actieve ingrediënten sneller oplossen in het water. Het Lastige is: We weten het niet proeft het hoge zoutgehalte. En een verhoogde inname kan worden voor patiënten met hoge bloeddruk gevaarlijk. Zout heeft een schadelijke eigenschap: Het zout opgenomen natrium bindt water en verhoogt de bloed volume. De druk in de bloedvaten is hoger en dus de bloeddruk, een vereenvoudigde uitleg van een complex proces, legt Professor Helmut Schatz, lid van het Bestuur van de vereniging voor endocrinologie. De levensbedreigende gevolgen van chronische hoge bloeddruk kan een hartaanval of een beroerte.

Betere Film dan bruistabletten

De Oostenrijkse consument magazine Consument is getest in een onderzoek van 26 water-oplosbare geneesmiddelen en voedingssupplementen. Zes van de bruistabletten van de American Heart Association (AHA) een grens van 1,5 gram natrium per dag is overschreden. De onderzoekers gingen uit, volgens een bericht van persbureau APA, de aanbevolen maximale dagelijkse hoeveelheid maximale dosering. Deskundigen adviseren daarom vooral patiënten met hypertensie voor inname in de Vorm van Tabletten of druppels. Veel medicijnen, zoals Aspirine zijn verkrijgbaar in verschillende toedieningsvormen beschikbaar.

Talrijke Overschrijdingen van de richtwaarde

Volgens de APA, de overtreding van de natrium-waarden resulteerde in de maximale aanbevolen dagelijkse dosis voor volwassenen. Dit was Alka-Seltzer-bruistabletten met negen. Je zou in een enkele tablet is al op 30 procent van de aanbevolen maximum van 1,5 gram, u zou hebben met de dagelijkse maximum van negen tabletten met de referentiewaarde van 2,7 keer overschreden.

Ook in het geval van twee aspirine producten en een flu drug, er werden Overschrijdingen van het natrium te beperken. Het is de verwachting dat veel voedingsmiddelen hebben een te hoog gehalte van keukenzout, de belangrijkste leverancier van natrium, is de werkelijke Overschrijding van de limiet van 1,5 gram per dag is waarschijnlijk een stuk hoger. Volgens een rapport van de duitse vereniging voor endocrinologie (DGE) nemen de mannen een gemiddelde van 10.0 gram zout per dag, vrouwen van 8,4 gram.

Hamburg-harburg, 23. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie