Hoe praat ik met mijn kind over Seks?

Mutter unterhält sich mit ihrem Sohn
Moet ik praat met mijn kind over Seks? Ja, zeggen de onderzoekers in een recent onderzoek – en ook laten zien hoe het is in de beste gesprekken over Seks zijn voor ouders en kinderen, vaak onaangenaam. Toch moeten de ouders niet negeren het onderwerp: Een nieuwe studie toont aan dat adolescenten hadden met hun ouders op de hoogte toestemming van de discussie, beschermen, beter en meer verantwoordelijk te voorkomen.

De meeste ouders zijn alleen aangeraakt eens gênant, als je kind vraagt of de eerste vragen over Seks – wat hoop dan ook dat u zal worden aanvaard het probleem van het onderwijs, bijvoorbeeld door het geslacht onderwijs volledig. Een persoonlijk gesprek met de ouders is belangrijk voor het kind: jonge mensen die hebben gesproken over het onderwerp met hun ouders, hebben de neiging om te gebruiken methoden van anticonceptie, zoals een condoom dan adolescenten die geen overleg met de ouders. Dit is het resultaat van een studie, die gepubliceerd werd in JAMA Pediatrics.

Specifieke kennis speelt een ondergeschikte rol

Dr. Laura Widman, chief auteur en assistent-Professor psychologie aan de North Carolina State University in Raleigh, merkte op dat speciale deskundigheid voor het interview is noodzakelijk: het is Belangrijk dat de ouders aan de orde stellen. Dit is goed nieuws voor u allen, die verlegen uit de buurt van het gesprek. Voor hun studie, Dr. Widman geanalyseerd met hun Team van meer dan 50 studies over het onderwerp van de adolescent health, waar meer dan 25.000 mensen hadden deelgenomen.

In een ander recent gepubliceerde studie, 600 kinderen en adolescenten tussen de 12 en 15 werd gevraagd of, en zo ja, hoe kunnen je ouders over Seks wordt gesproken. Ongeveer een derde van de respondenten beweerde te zijn nog nooit met de ouders over dit onderwerp wordt gepraat. Dit onderzoek werd geleid door Dr. Widman. U kunt vervolgens het resultaat: jonge mensen die gesproken hebben met hun ouders over Seks dan over te praten met hun seksuele partners. We weten dat jonge mensen hebben de neiging om een condoom te gebruiken, als je kunt praten met je Partner openlijk over, zei Dr. Widman. Die zijn kind in een gesprek is daarom begrijpelijk dat de anticonceptie probleem is niet een taboe onderwerp, kan invloed hebben op het gedrag van jonge mensen.

Ein junges Liebespaar entdeckt die Liebe

De eerste kus, de eerste liefde, de eerste Keer: Voor adolescenten, de eerste seksuele ervaringen zijn erg belangrijk. U kunt zelf uw kind te vroeg.

Een begin van een gesprek kan leiden tot de eerste Seks plaatsvindt later

Veel ouders zijn bang dat ze uw kind met een begin van een gesprek, dat het goed is om op jonge leeftijd voor het eerst Seks. Echter, er zijn al studies die deze hypothese werd weerlegd: jonge mensen, waar het gemakkelijk is om over Seks te praten, hebben meer frequent later hun eerste seksuele ervaringen met andere jongeren.

En nog een goed bericht voor de ouders: de Meeste van de tijd zijn meer kans te worden Tieners zijn, worden bij het eerste gesprek over Seks nerveus. In een enquête van het jaar 2012, rond de helft van de jongeren ondervraagden meent dat het gesprek met de ouders werd het ongemakkelijk. De ouders waren er slechts 19 procent. Jonge mensen denken vaak dat hun ouders overreageren of stel, uw kind zou Seks hebben, gewoon omdat het er vragen, zegt Dr. Vincent Guilamo-Ramos. De Hoogleraar maatschappelijk werk aan de New York Universiteit Zilver School of Social Work gewerkt met een aantal van de studies over dit onderwerp en schreef een handleiding over hoe ouders met hun kroost de beste op het onderwerp van Seks praten:

5. Leeftijd

In principe Begint een kind om vragen te stellen, het is ook oud genoeg zijn om te antwoorden. Uw kind is gebruikt voor de seksuele organen speelse voorwaarden, kunt u dit in de Aangifte – echter, u moet bellen met de echte namen.

Tussen de 6. en 9. Leeftijd

De meerderheid van de kinderen op school in de vierde klas voor de eerste Keer sex onderwijs en leren, net als een Baby. Ouders kunnen echter eisen heel vroeger het kind als het zich aandient om het proces te controleren voor eventuele misverstanden.

Tussen de 10. en 12. Leeftijd

Preadolescence begint en plotseling is alles pijnlijk, wat de ouders zeggen en doen. Kinderen hebben de neiging in deze leeftijd te schamen voor alles en iedereen. Daarom, moet je niet duwen uw kind om over Seks te praten. Punten van contact er zijn, echter, in het dagelijkse leven genoeg, bijvoorbeeld bij het Kijken van een Dagelijkse Soap. Als u merkt dat het kind interesse toont, kunt u praten over relatie problemen, zoals Trouw en liefde.

Tussen de 13. 15. Leeftijd

Jonge mensen verzamelen zich op deze leeftijd, vaak de eerste seksuele ervaring van de eerste kus, de eerste Keer. Nu is het tijd om openlijk te spreken over anticonceptie, zelfs als het moet worden de jongeren nog steeds ongemakkelijk voelt. Belangrijk: Sommige jongeren onderschatten, dat is de reden waarom een vroege zwangerschap voor de rest van je leven kan moeilijk zijn. Je uit te leggen, daarom is het niet gewoon dat preventie is belangrijk, maar ook wat invloed kan betekenen voor een zwangerschap, bijvoorbeeld voor de studie en latere loopbaan.

Vanaf de leeftijd van 16. Leeftijd

Veel jonge mensen hebben nu hun eerste relatie en zijn op vele manieren onzeker. Nu, het is belangrijk te zijn voor de jongeren, omdat: je Hebt een open oor voor verdriet. Misschien is de jonge mensen voelen zich onder druk, omdat je vrienden of klasgenoten al vanaf uw eerste Seks-rapporten of van de eigen Partner is spoorde me aan om dit te doen. U duidelijk maken dat u wenst voor uw kind een stabiele, gelukkige relatie, Seks is in de eerste plaats een uitdrukking van de liefde – en die uw kind nodig heeft om zich niet gedwongen om te ervaren voor de eerste Keer, alleen omdat het lijkt te hebben gedaan van alle de anderen al.

Hamburg-harburg, 5. In November

Geef een reactie