Hoe pijn werkt een arts de Diagnose oren?

Oorpijn kan veel verschillende oorzaken. Om deze reden, vroeg de dokter de patiënten in eerste instantie in detail aan zijn klachten en hun herkomst (geschiedenis). Hier is hij waarschijnlijk de volgende of soortgelijke vragen:

  • Wanneer heb het oor pijn voor de eerste Keer?
  • Hoe (sterk) Uiten de symptomen en wanneer ze zich voordoen?
  • Koorts is ook aanwezig?
  • U hoort nog erger?
  • Is je duizelig?
  • Moeten begeleid worden door een ontstoken keel(amandelen), of neusbijholten?

Deze discussie helpt de arts om een ruw beeld van de huidige ziekte. Daarnaast zal hij onderzoeken of de buitenkant van het oor, de mond en de neus-keelholte en/of beta en de mogelijke oorzaken van oorpijn onderzoeken.

Mit Ohrenspiegelung Ohrenschmerzen bestimmen

Een oren spiegelen helpt bij het bepalen van de oorzaken van oorpijn

Hij voert dan een Oor endoscopie (otoscopy) in beide oren, wanneer hij onderzocht de gehoorgang en het trommelvlies met behulp van een zogenaamde Otoskops voor afwijkingen. De trommel wordt verhoogd bont aan de buitenkant, dit geeft een ophoping van vocht in het middenoor. Met behulp van de zogenaamde Tympanometry (meting van het trommelvlies) kan worden bepaald door de arts daarnaast is de beweeglijkheid van het trommelvlies. Het is nieuwsgierig en daarom onroerende zoals gebruikelijk, dit betekent dat er ook een collectie van vocht in het middenoor.

Bovendien, barsten en verkleuren van het trommelvlies naar voren in pijn, de arts in de oren diagnose. Dit geldt ook voor zichtbare veranderingen van de gehoorgang.

In sommige gevallen verder bloedonderzoek nodig zijn om in de oren pijn is een nauwkeurige diagnose. Zelden, ultrasound en x-ray onderzoeken in het stellen van de diagnose.

Indien het verhoor wordt beïnvloed door het oor pijn, of het oor pijn voor drie maanden of langer, check voor Artsen in het Algemeen, en het gehoor door het gebruik van een gehoortest (audiometrie).

De huisarts of de keel, neus en oor arts vermoedt dat de pijn in de oren ziekten van andere regio ‘ s van het lichaam, zal hij de patiënt een verwijzing voor de evaluatie van een adequate medische specialist. Voor dit doel, tand omvatten, bijvoorbeeld, problemen en zelden voorkomende oorzaken, zoals schedelfracturen of maligne veranderingen in het hoofd gebied.

Geef een reactie