Hoe lang een band kan worden worm?

Illustration eines Bandwurms
Aan de voorzijde van de lintworm sukkels, die ze op kunnen nemen aan de darmwand, en voor de laatste twee jaar van de mysterieuze klachten gestopt, toen een man uit China kreeg de schokkende diagnose: Een zes Meter lange lintworm had zich in zijn maag. Er is nog een lange band wormen?

Voor de afgelopen twee jaar, een 38-jarige man uit China, buikpijn, verlies van eetlust en bloedarmoede (die zich manifesteert door bleekheid, zwakte en vermoeidheid) die, als zijn klachten verergerde plotseling. De pijn toenam, moest hij passen vaak en werd steeds zwakker. Bezoeken aan verschillende Artsen bracht geen resultaat – hij kreeg medicijnen tegen de pijn in de buik en bloedarmoede, maar de problemen bleven.

Eindelijk, hij werd opgenomen in een kliniek voor besmettelijke ziekten. De Artsen er vond een ontlasting monster – dat is, vonden ze een larve van een lintworm. Vandaar dat de artsen geconcludeerd: In de darm van de patiënt een tape-woonde worm.

De Artsen toegediend aan de patiënt een combinatie van Drugs, verlammen de lintworm en de darmen legen versneld. Een paar uur later, de man trok zich terug in een zogenaamde Rundvlees lintworm, de maatregel 6.2 meter.

Wat is een Rundvlees lintworm?

Een Rundvlees lintworm infectie, wanneer de mensen van rauw of onvoldoende verhit rundvlees (een paar minuten te verbruiken minimaal 70 graden), de zogenaamde Finnen (worm voorlopers). De Patiënt van China, had een voorliefde voor rauwe rundvlees, zodat hij gecontracteerde de infectie.

De Naam van rundvlees tape worm, het geeft de host van de Lintworm, het rundvlees. Dit gebeurt in de eieren van de Lintworm via de voeding die zich ontwikkelen in het lichaam van het vee naar de Finnen. De mens is de definitieve gastheer van het rundvlees lintworm. Hij heeft gegeten, de voorloper van de worm, en stelt dit in zijn maag en blijft groeien – het Rundvlees lintworm kunt u tot tien meter lang.

De meeste van de rund-tape-worm-besmetting zonder symptomen, en de parasiet kunnen overleven tot 40 jaar in het lichaam van de gastheer. De infectie wordt vaak herkend door het feit dat de Getroffen eieren of een worm in de ledematen in de stoel. De arts schrijft medicijnen die dood de worm – meestal een eenmalige inname al genoeg.

Wat is de langste tape-worm?

Maar met de tien meter van het Rundvlees lintworm is de grootste parasiet die kunnen mensen infecteren. Deze titel gaat naar de zogenaamde fish tape worm die bereikt een lengte van maximaal 20 meter. Om dit te doen, moet hij de thermiek in de ongeveer acht Meter lange darm van de mensen tot een spiraal. Een tussengastheer voor de vis – mens kan bevatten zijn de larven van de Lintworm van het eten van rauwe vis.

Infectie met het vlees of de Vis lintworm in Duitsland is het onwaarschijnlijk dat, als de hygiëne voor levensmiddelen in dit land is zeer hoog en het vlees wordt gekeurd voor verkoop aan wormen.

Hamburg-harburg, 26. Januari

Geef een reactie