Hoe kun je overleven? Aflevering 10


Truman Duncan is geraakt vervoer van een spoorweg, en zo zwaar gewond dat zijn Voortbestaan aan een wonder, Truman Duncan grenzen, was geraakt door een trein en bijna in twee helften gescheiden, maar de Amerikanen hadden het overleefd! Deel tien van onze serie.

Voor Truman Duncan, een gewone werkdag in juni 2006. De Texaanse is een werknemer in het spooremplacement in Cleburne. Hij is gewoon op een bewegende trein, als hij glijdt tussen twee auto ‘ s op de sporen.

Meteen probeerde hij sprong opzij, maar hij kan het niet en wordt overweldigd door de 20.000 pond trein. Duncan is over gesleept 23 meter, totdat de trein stopt!

Het is ongelooflijk, maar blijft hij zich bewust: ‘ik wist dat als ik nu gewoon gaan liggen en niets doen, ik zal sterven. Als ik blijf maar wakker en dat ik hulp, ik zal overleven. Hij slaagt erin om het bereiken van zijn mobiele telefoon en belt 911. Ik heb een medic. Ik denk dat ik geknipt in twee helften rapporten van de reddingsdienst.

Duncan ‘ s lichaam is eigenlijk gescheiden, één been is nog steeds verbonden door een enkele spier van zijn romp. De gehele onderste deel van zijn lichaam kwam vast te zitten tussen de auto en de rails. Tot het werkgebied van rescue service is er, en het aantal ernstig gewonden onder de trein is opgelost, pas 45 minuten. In deze tijd, Duncan blijft bij bewustzijn, maar hij heeft verloren meer dan de helft van zijn bloed. Hij is in de gedachten van zijn vrouw. En in elk van zijn drie kinderen, hij wil aan de prijs te zien opgroeien: ik was onbewust naar alles om me heen werd kalm. Ik voelde dat ik zou gaan. Toen ik dit besefte, begon ik te vechten.

De paramedicus, die vindt hem op de scène, zijn geschokt. Men vertelde: ik dacht dat, om te overleven, zijn de kansen ongeveer één op een Miljoen. Wanneer hij aankomt in het ziekenhuis, hij is in zijn zeer kritieke toestand, zijn bloeddruk is erg laag en hij is niet responsive is gemeld door de behandelend arts, Dr. David Smith.

Hoe kon Truman Duncan, overleven dit ongeval?

De Artsen worstelen in een 3,5-uurs Operatie om zijn leven te redden. Duncan is drie weken in coma en heeft nog om een nadere 23 chirurgische procedures volharden, totdat hij eindelijk, na vier maanden in het ziekenhuis.

Zijn dokter legde zijn ongelooflijke herstel: Waarschijnlijk het grote verlies van bloed heeft zijn leven gered. Zijn lage bloeddruk heeft gevaren in zijn lichaam op het systeem, dus dat alles was in een modus van het onderhoud. Paramedici houden van de bloeddruk van een gewond bewust laag, tot je in staat om de controle over zijn bloedingen in het ziekenhuis.

Daarnaast is de punt van de Duncan ‘ s lichaam, bijna gescheiden, was van cruciaal belang. Er zijn geen belangrijke organen werden gewond: hart, longen, lever, en nieren gebleven.

Truman Duncan zit in een rolstoel omdat zijn linker been moest worden geamputeerd vanaf de taille naar beneden en het recht van de knie. Daarnaast heeft hij verloor een nier en het delen van zijn heup. Maar hij heeft het overleefd en was in staat om zijn drie kinderen opgroeien.

Hamburg-harburg, 25. In November

Geef een reactie