Hoe krijg ik wat ik wil?

Cholerische Anfälle Begleiterscheinung eines Kontrollzwangs
Choleric aanvallen een bijwerking van zijn vaak ziek KontrollzwangsWir alle omgeven worden door: Gekonkel, egoïstisch, profiteurs. Ze maken het leven een karwei voor de problemen op de zenuwen. Alleen in het Offensief, dergelijke conflicten te pacificeren. Men moet niet na te bootsen de Benadeelde of het slachtoffer, zegt het management coach Stefan Czypionka. Er zijn voor elk type gedrag is de perfecte strategie om effectief af te dwingen.

De Choleric

Hoe ontwapenend, ik een choleric?

Vaak choleric zijn permanent verdachte, en lijden onder controle van gedwongen en zij zullen werken onder de Blitzkrieg methode die terroriseren hun omgeving met een woede-uitbarstingen, die komen net zo plotseling als ze verdwijnen. Een studie van de Universiteit van Zuid-Californië toont aan dat de uitbarsting is vaak een teken van een te hoge werkdruk: Incompetente mensen schreeuwen en gillen vaker dan mensen die tot hun taken.

Detectie patroon: choleric het gegil van ijdele gelegenheid, oneerlijk en irrationeel, en regelmatig boven de grenzen van het fatsoen.

Verdediging strategie:

1. Luister naar de uitbarsting van maximaal één Minuut. Breek het gesprek met een Niet op deze toon het! ongeacht of het een woede aanval had of redelijkerwijs kan of niet.

2. Je moet niet trekken van de verkeerde conclusies. De in de rage van de beschuldigingen zijn niet gerechtvaardigd, als een regel, overdreven en feitelijk in de Vorm.

3. Praat met de fout, maar niet tegen derden. Choleric geven nooit een fout heeft gemaakt voor een publiek.

De Jaloerse

Hoe een strategie te volgen die ik jaloers?

Haters doen uit een gevoel van minderwaardigheid tegen personen uit de naaste omgeving. De daders van het lijden van de zwakte van een Waarneming. Positieve dingen in je eigen leven te worden beschouwd als zinloos, terwijl een gebrek blijft een defect, de psycholoog Beate Maria Weingardt. De jaloerse, probeer daarom de goede conditie te herstellen en te vernietigen het voordeel van de Benijden.

Detectie patroon: de jaloerse zijn vaak gefrustreerd. Ze hebben meestal een paar Hobby ‘ s en-uitwisseling in de cv. Op de kritiek, je reageert dunne schil, kritiek op zichzelf, maar vaak. De schuld voor de fouten van anderen of ‘de omstandigheden’, nooit zichzelf. Je harp op de realisaties en initiatieven van anderen en verwachten dat de erkenning voor de kleine dingen.

Verdediging strategie: jaloerse mensen zichzelf beschouwen als onbekende genieën, maar in vergelijking met de slachtoffers machteloos. Het maakt je woedend, en vaak niet in staat tot het plannen van hun aanval.

1. Vermijd contact met de cutter. Dus hij kan duwen uw succes onbekende omstandigheden en geen vijand bouwt beeld.

2. Lof. Dit verkleint de kans op een aanval.

3. Vaak jaloers mollig handelen. Voordat je gaat in het offensief tegen. Saboteurs zijn niet welkom.

4. Jaloerse mensen zijn ongelukkig, maar hebben veel te verliezen. U maakt ze duidelijk dat ze dat ook kan de jaloerse schade, zoals door meerderen.

Intriganten

Intriganten zijn moeilijk te ontdekken. Ze willen op de Achtergrond blijven. Deze mensen hebben een uitstekende antennes voor de zwakke punten van je tegenstander, de eigen maar goed, onleesbaar te maken. Uw aanslag is verraderlijk en groeit in wreedheid. Hun strategie is te verwarren hun slachtoffers op een systematische en om hen te beroven van het sociale contact, door het te presenteren als een probleem. Als dat lukt, heeft het Slachtoffer geen Kans. Voor mensen, is het noodzakelijk om te overleven, een sociale structuur te behoren, zegt de Amerikaanse psychiater C. M. Brodsky. Er is nauwelijks een grotere stress factor dan de isolatie.

Detectie patroon: Intriganten lasteren uitgebreid en gebruik het als een privé-informatie. U heeft een schijnbaar niet-uitgelokte eenzijdige houding, het verlagen van andere op een eenvoudige, negatieve types, namen, distantiëren zich persoonlijk uit hun verhalen. Dus je wilt om het verhogen van uw geloofwaardigheid.

Verdediging strategie:

1. Vermijd Intriganten zo ver mogelijk, en geef je ze geen Details.

2. Geen reden voor een lastercampagne. Een conflict te verduidelijken, ongeacht hoe triviaal lijkt.

3. Een schemer heeft een hekel aan het Publiek, trekt u hem en zijn campagne.

4. U de naam van het probleem met collega ‘ s, vrienden en leidinggevenden.

Egoïsten

Egoïsten stel dat u allen verdienen. Vaak grote en Complexe achter: eigendom en Status te verbeteren van uw eigen persoonlijkheid. Dus, een lage tolerantie voor frustratie gaat hand in hand: Als een zelfzuchtig mens krijgt niet direct wat hij wil, probeert hij het op anderen, vaak agressieve Manieren. Hij verdeelde de mensen in drie categorieën: nuttig, niet nuttig en gevaarlijk. Vriendschappen, daarom zijn alleen een middel tot een doel.

Detectie patroon: egoïsten dulden geen tegenspraak. Ze zijn meestal niet ongeduldig, te bespreken, te aanvaarden, ten minste van gelijke geen tegenspraak. Overweging of empathie vreemd zijn aan hen. Ze projecteren hun vorderingen op de agenten in uw omgeving, maar hebben weinig interesse in het verbaal zelf-presentatie.

Verdediging strategie:

1. Je laat een zelfzuchtig persoon is, hoe kan hij profiteren van hen, en hij zal accepteren.

2. Egotists wil iets van je. Ze vragen een contra-prestatie.

3. Bent U Op Zoek Naar Bondgenoten. In het Algemeen, egoïsten hebben veel vijanden.

4. U vervalt uw bestaande zwakke punten. De aftrek van de dader heeft een zaak tegen u, hoe slechter hij aanspraken kan doen gelden.

5. Egotists wilt testen hoe ver je kunt gaan. Je ontkent jezelf en je houden dit conflict.

De Freeloader

Parasieten zijn meesters van de efficiency: Met minimale inspanning, Maximale bereiken, is hun Motto. Meestal werden ze verwend als een kind, waren altijd in het centrum. Gebruik wordt beschouwd als dom, als het anders kan. Parasieten zijn arrogant en verslaafd aan gratis succes. Deze zie je als een teken van hun superieure intelligentie. Betrokkenheid kun je niet beweren, proberen te saboteren, om van je te vermommen hun eigen passiviteit.

Detectie patroon: Als de woordvoerder voor de profiteurs te Schijnen. U herschrijven problemen, wijst taken, het vinden van nieuwe en dia. Grappig, leg je uit waarom je bent gewoon weer te laat. En het eigendom van anderen gebruiken dat u meer charmant, zonder te vragen.

Verdediging strategie:

1. Houdt u records, don ‘ t show the deadbeat dat zijn strategie werkt.

2. Je motiveren door uitdagende vergelijkingen van meer gebruiken.

Geef een reactie