Hoe is de groei in de behandeling van pijn?

Kortom, groeipijnen zijn onschadelijk en vereisen geen speciale medische behandeling. Toch, de pijn uw kind kan heel ongemakkelijk en hem bang.

Daarom is het vooral in het geval van sterke en langdurige groei van pijn belangrijk om het kind uit zijn angsten. Om dit te doen, u of de arts van uw kind moet uitleggen aan het kind dat het ziek is, en dat veel kinderen lijden in de leeftijd van tijd tot tijd zo ‘ n pijn.

Veel kinderen vinden het comfortabel, als je ouders de pijn in de benen zachtjes te wrijven of masseren. Ook een warme kruik kan bieden met groeipijnen. Het is echter in het geval van een individuele kind is zeer verschillend van wat zij ziet als aangenaam of onaangenaam. Terwijl dit vereist een kind naar een warm water fles, koeling in de andere, de pijnlijke benen met een Cool-Pack. Zo wil je zeker moet overwegen.

Kind mit Wachstumsschmerzen beim Kinderarzt

Als de pijn aanhoudt, het kind moet duidelijk maken aan de arts, of onschuldige kinderziekten achter de klachten zitten

De groei van pijn bij rek-en strekoefeningen, warm water fles en Cool Packs te verlichten

Daarnaast is het bewezen dat het de groei van de behandeling met rek-en strekoefeningen pijn zeer nuttig zijn. Het kind moet zich uitstrekken tot de dij en de kuit spieren van beide benen een paar keer in een rij, in ruil voor ongeveer 20 seconden en ontspan dan weer.

In het geval van ernstige pijn, het kan soms handig zijn, om het kind een milde pijnstiller te beheren, zodat het vindt plaats in de nacht slaapt en niet voortdurend gewekt uit zijn slaap. Meestal komt het na het nemen van een snelle verlichting van de symptomen. Uw kinderarts kan u adviseren welke medicatie u het beheren van uw kind, zonder aarzeling.

Geef een reactie