Hoe gevaarlijk is narcose?

Algemene verdoving bij de tandarts is een einde gekomen aan een periode van 18-jarigen in Hamburg-harburg, dodelijk. Hoe riskant is anesthesie, zijn Vol?

Een 18-jaar oude Hamburger is overleden op dinsdag aan de gevolgen van een Algemene verdoving tijdens een wortelkanaalbehandeling. Het uur van de behandeling was uitgevoerd op zijn uitdrukkelijk verzoek onder narcose omdat hij leed aan tandheelkundige angst.

In feite, Algemene anesthesie voor veel patiënten is de angst van chirurgie en medische behandelingen is een welkom Alternatief voor de lokale anesthetica. Gewoon omdat het een plaatselijke verdoving injectie maakt de tandarts vaak voor extra Horror. Echter, de Algemene anesthesie is echt de meer onschuldige keuze?

Het feit is: Nooit narcose was zo veilig is als het nu is. De anesthesie risico van een gezonde patiënt is bijna nul, zegt Prof. Dr Alwin Goetz, chef de clinique voor anesthesiologie in het academisch ziekenhuis Hamburg-Eppendorf: Het risico is in Essentie bepaald door de reeds bestaande medische condities van de patiënt. Maar zelfs als deze zijn aanzienlijk, het is slechts één van de 20 000 gevallen van ernstige anesthesie complicaties.

Reeds bestaande aandoeningen, zorgvuldig te controleren

Het is nu bekend, geleden door de overledene tandarts de patiënt van Hamburg, in feite, om een, voor hem onbekende pre-bestaande toestand van het hart. De stress van de uren van de Operatie waarschijnlijk geleid tot de complicaties tijdens de behandeling. In het ziekenhuis, In de nood had gebracht, stierf hij in verzuim is, tot slot, naar het hart. Net als zijn moeder, de Hamburger Morgenpost, zeide: hebt geslikt om de pijn van de 18-jarige is al over een langere periode van tijd Paracetamol en Ibuprofen tegen zijn tanden. Omdat hij leed aan een ernstige tandarts-fobie, dit was zijn enige manier om de pijn te bestrijden. Ibuprofen wordt vermoed met het gebruik op lange termijn hart-en vaatziekten trigger.

Hoewel de gevallen als deze zijn zeer zeldzaam, word je wakker, maar bezorgdheid bij veel patiënten lijden soortgelijke complicaties bij narcose. Niet een paar plagen bovendien, de angst, tijdens een Operatie om Wakker te worden en niet merkbaar.

Wat gebeurt er tijdens Algemene anesthesie?

Chirurgen bei einer Operation

De Monitoring van de Algemene anesthesie is de operatie een belangrijke rol in de chirurgie.

In de toelichting van deze vragen, het helpt om te begrijpen wat er gaande is in de anesthesie in het lichaam. Vóór de Operatie, de Patiënt krijgt een Kalmerend middel, en het effect van angst en ontspannen. Voor de verdoving is ingespoten, de anesthesist drie groepen van actieve stoffen in de hand ader. Door slaap steun, de Patiënt verliest het bewustzijn verliest en is in staat om een proces in de hersenen is geen actuele informatie. In de tweede stap, zeer effectief pijn medicatie is toegediend, de werking, daarnaast worden er zich van bewust te absorberen. Als de Patiënt slaapt diep, ontvangt hij voor het laatst medicijnen voor ontspanning van de spieren. Deze Verzachting vergemakkelijken werk van de chirurg tijdens een operatie. Waarden zoals hartritme, bloeddruk, zuurstofsaturatie in het bloed, het lichaam, de temperatuur en de concentratie van zuurstof en koolstofdioxide tijdens de inademing en de Uitademing, kan worden waargenomen tijdens de gehele OP door de anesthesist.

Minder dan één dood in 100.000 van de Algemene anesthesie

De combinatie van de actieve ingrediënten en de hoge medische Standaard in Duitsland, een Algemene narcose voor een vrij veilige aangelegenheid. In feite, kan worden verminderd door de invoering van de veiligheid en een betere opleiding, het sterftecijfer tijdens de narcose van de 64 gevallen van overlijden in 100.000 ingrepen in de jaren 1940 tot 0,4 sterfgevallen per 100.000 OPs. De meest voorkomende redenen voor complicaties en sterfgevallen als gevolg van Algemene anesthesie worden Overdosering en bijwerkingen van de narcose.

Het moet echter rekening gehouden worden met de statistiek dat tegenwoordig is het veel vaker voor oudere mensen worden bediend met verschillende reeds bestaande aandoeningen onder Algemene verdoving, als zelfs een paar decennia geleden. Jonge, gezonde patiënten wordt verwacht dat ze een nog lager risico van complicaties tijdens de narcose.

De gevreesde Wakker tijdens de narcose is ook een zeer zeldzaam verschijnsel. Volgens een analyse door de duitse artsen blad het komt voor bij ongeveer 0,1 tot 0,15 procent van alle operaties onder Algemene verdoving. De zogenaamde Bewustzijn is grotendeels gebaseerd op een verkeerde dosering van de verdovende middelen.

Welke Vorm van anesthesie is wanneer zijn ze zinvol?

De risico ‘ s zijn om te sterven tijdens een Algemene anesthesie, zoals het is geschreven, is vandaag de dag erg laag. Complicaties kunnen echter meer waarschijnlijk dodelijk zijn, zoals in het geval van lokale anesthetica. Daarom moet afgewogen worden voorafgaand aan elke procedure, welke vorm van anesthesie de juiste is. In het geval van een tandheelkundige behandeling, een combinatie van lachgas en plaatselijke verdoving, bijvoorbeeld, de spuit is een handig Alternatief voor Algemene anesthesie.

De verdoving, zoals in het geval van ernstige operaties is niet te vermijden, dient duidelijk te worden gemaakt van tevoren, of reeds bestaande aandoeningen of drug allergieën. Patiënten aan het voorkomen van complicaties door het eten van zes uur voor de Operatie niets meer, niet intrinsiek krachtige pijnstillers te nemen voor de OPERATIE niet te roken of alcohol drinken.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 01. Juni

Geef een reactie