Hoe gevaarlijk is het Detox thee?

Detox-Tee
Natuurlijke Vermageringsdieet van de belofte, de fabrikant van de Detox-thee. Hoe gevaarlijk de koffie-cure?De Teatoxes adverteren met een duidelijk gewichtsverlies binnen vier weken. Wat zit er achter deze belofte?

Het is DE Trend drinken van de Verenigde Staten: Detox thee. Sterren als Kylie Jenner, Lindsay Lohan en Britney Spears zal aankondigen op Facebook en Instagram, zo veel door de Teatox is afgenomen. Precies dat is het ware doel van de Trend-thee: Detox, maar het verlies van het gewicht. En dat lijkt goed te werken. Naast Kylie Jenner en de AMERIKAANSE rapper Nicky Minaj aangekondigd dat, door Detox-thee, veel Kilo ‘ s verwijderd en binnen een paar weken. Maar wat is achter het gewicht-verlies wonder? Het is echt voldoende te drinken meerdere keren per dag, koffie om permanent gewicht te verliezen?

De praktijk Vita neemt de trend om te drinken voor u onder de loep.

De thee wordt meestal verpakt in zakken in plaats van kartonnen dozen, om u te onderscheiden visueel van gewone thee. In de verenigde staten en het verenigd koninkrijk succesvolle merken worden genoemd FitTea, skinny munt, Platte Buik Thee, Mijn Schoonheid Thee, Skinny Bunny Thee, of gewoon Teatox. Bijna alle van hen zijn in de duitse Online retailers en deels in de biologische markten. In de analyse van de ingrediënten bevatten, in aanvulling op Matcha en fruit extracten vaak gember, met een bepaalde stof in bijna alle Detox thee: laxerend, zogenaamde laxeermiddelen (laxeermiddelen). Verantwoordelijk voor het effect van de zogenaamde Sennoside, plant-extracten worden gebruikt tegen constipatie. In het geval van acute constipatie Artsen Senna raden producten voor een periode van vier tot zeven dagen. De Detox thee zijn echter verkocht als Zes weken van de behandelingen. Notities op een beperking van de toepassing is niet te vinden op de verpakking. Het is de gezondheid te nemen schadelijke over een lange periode van tijd, laxerend voorbereidingen, natuurlijke of kunstmatige gemaakte tabel. Het lichaam verliest, vooral vocht en elektrolyten. Zelfs als de weegschaal geeft een verlies van het gewicht en buik en benen om aan te raken door het verlies aan water kan worden slanker, kan het effect op lange termijn is verwoestend.

De arts waarschuwt voor gevaarlijke bijwerkingen

De Britse Arts, Dr. Lauretta Ihonor daarom heeft ingediend die al een Petitie op change.org vraag de fabrikant om een verbod op Senna van de Detox thee. Teatoxes zijn Detox thee die beweren dat het lichaam te ontgiften en te helpen bij gewichtsverlies. De meeste gebruikers hebben geen idee dat het Laxeermiddel Senna in deze thee is niet een gewichtsverlies maar leiden tot extreme uitdroging en schade aan de darmen, lever, nieren, hart en spieren, als zij langer dan één tot twee weken. Overmatig gebruik kan zelfs leiden tot de dood, schrijft Ihonor in de Petitie.

De fabrikant Bootea werd al in het jaar 2014 door de BRITSE regulator van Reclame vroeg naar de markt de thee als een afslank product. Echter, Bootea verkocht te krijgen zijn koffie, nog steeds met de belofte in Vorm of in 28 dagen om een dunnere U.

Ernstige orgaanschade veroorzaakt door Detox thee?

De AMERIKAANSE National Library of Medicine, ‘ s werelds grootste medische bibliotheek, waarschuwt in een publicatie: het langdurig gebruik van laxeermiddelen kan voorkomen dat de darm van normaal te werken en leidt daarmee tot een afhankelijkheid. De hoeveelheid en het aantal chemische stoffen in het bloed (elektrolyten) kan veranderen, wat kan leiden tot hart-en vaatziekten, spierzwakte, schade aan de lever en andere gevaarlijke effecten.

Verleidelijk, maar gevaarlijk

Kyle Jenner mit Detox-Tee

Het Meisje Kylie Jenner raadt haar 71.9 miljoen volgers Detox thee.

Vooral jonge gebruikers, de Instagram-Sterren als Kylie Jenner als een model, zie, moet dit specifieke producten te adverteren, vooral omdat ze voor betaald. Ook Ihonor kritiek op de Trend van beroemdheden in advertenties promoten van producten als een veronderstelde persoonlijke aanbeveling: Teatoxes worden voorgelegd aan jongeren in de sociale media als een veilige en natuurlijke manier om gewicht te verliezen, met Beroemdheden die raden de thee. Het kan een Laxerend misbruik als een normaal en glamoureuze verschijnen.

Hamburg, 21. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie