Hoe erg is het als ik hebben ingeslikt tijdens het Zwemmen in het water?

Mann beim Schwimmen im Wasser
Bij het Zwemmen, het water wordt ingeslikt? U moet zich bewust zijn van.Chloor, zout, virussen, algen, bacteriën, – het water van de zeeën, rivieren, meren en zwemmen inrichtingen met gevaarlijke stoffen. U moet aandacht besteden aan…

Bijna niemand zou slikken bij het Zwemmen in de zee, het meer of het Zwembad vrijwillig water naar beneden. Echter, per Ongeluk het gebeurt vaker dan je denkt. Slechts door onverwacht hoge golven in de zee, en als u gaat duiken, kunt u het inslikken per ongeluk water. Kinderen stoeien in het water, worden in het bijzonder beïnvloed. Maar hoe gevaarlijk is het inslikken van water voor de gezondheid?

Wat Is Het Bedrag? Wat Voor Soort Water?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van het type water en het bedrag. In principe kan men zeggen dat slechts een paar zwaluwen van water zijn vrijwel nooit een Probleem. Een Brandende pijn in de nek – vooral in het geval van zout water en milde hoest zal snel voorbij. Echter, wanneer de gevaren zich voordoen?

In De Zee

Zout water is niet alleen brandt in de keel, maar ook in de ogen, met open wonden en geïrriteerde huid. Aangezien zout water is voor het menselijk lichaam is giftig, het mag niet gedronken worden. Zodra het water is geabsorbeerd, het berooft het lichaam van water, een zeer sterke dorst en zwelling van de ledematen, het einde van de aflevering. Om de schuld van de zogenaamde osmose. Omdat het zoutgehalte in menselijke cellen lager is dan het zoutgehalte van het zeewater, het streven naar zowel fysieke systemen te compenseren. De vloeistof van de menselijke cellen heeft een specifieke zoutgehalte, dat is minder dan die van het zeewater. De celwand wordt geleverd met salzigerem water, dit trekt het vocht uit de cel. De hersenen geregistreerd door speciaal osmose, receptoren onmiddellijk aan de veranderde osmotische druk en stuurt de dorst Signaal om te compenseren voor:. Dit Signaal moet je drinken om te volgen, ook als u per ongeluk inslikken van zeewater: vers water, zodat u compenseren het verlies van vocht in de cellen direct. Ook het zout veroorzaakt een Branderig gevoel in de keel is opgelucht.

Frau beim Schwimmen im Meer

Je hebt het inslikken van te veel zout water tijdens het Zwemmen in de zee, het helpt met zoet water af te spoelen.

Mild In De Baltische Zee Naar Het Extreme Dode Zee

Het zoutgehalte in de oceanen is zeer verschillend. In de milde van de Baltische zee is het meest met slechts 0.3 – 1.8 procent van zout per kilogram water. De noordzee en de Middellandse zee naar smaak met 3,7 procent, aanzienlijk zouter. Front-runner in de zee, de Dode zee, met 29 procent zout. Die gaat zwemmen in Israël of Jordanië, moet het duiken in geen geval. Zelfs kleine wondjes kunnen de hel van een brand als ze komen met de sterk geconcentreerde zout water. Schuld is niet alleen zout, maar ook mineralen. De pekel apparaat bij opname door de mond in de longen, het ontploffen van de longblaasjes formeel. Binnen een half uur van de dood een gevolg is van meervoudig orgaanfalen. Om deze reden, moeten kinderen zwemmen in de dode zee zonder toezicht. Voor de intacte huid, het water van de dode zee, overigens, heeft het tegenovergestelde effect: Het kuren tal van aandoeningen, zoals eczeem en acne.

In Het Meer

Uit de roeiboot in het meer sprong en niet goed geregeld, je hebt pas een hele lading van het zeewater. Niet goed, waarschijnlijk te goed, maar het is ook gevaarlijk? Immers, het zeewater is opgenomen in een SIP-meer dan een Miljoen bacteriën. En niet alleen dat, micro-organismen zoals dierlijk en plantaardig Plankton, giftige algen, zoals blauw-groene algen, en amoebe, leven in de lokale wateren

Zeewater smaakt niet goed, maar de meeste van de tijd volledig onschadelijk.

Zeer gevaarlijk voor onze gezondheid, geen van de dieren die leven in deze vijver voor goed geluk. Ongemakkelijk kunt u nog steeds, maar alleen voor de huid: Bepaalde parasieten kunnen leiden tot een zogenaamde Badedermatitis. De worm dringen-achtige organismen in de huid en de kleine jeukende puistjes. Het inslikken van zeewater in de zee: Veel vers water daarna te drinken, het zeewater kan worden gespoeld. Zolang niet direct diarree of buikpijn, we moeten ons geen Zorgen over. Anders, naar de dokter, en mogelijke gastro-intestinale infecties te verduidelijken.

In Het Zwembad

Zelfs als het water ziet eruit als in Zwembaden, in vergelijking met een meer en de zee het water helder en schoon, hier is het gevaar, om in contact te komen met ziektekiemen, de hoogste. Hoewel chloor, wat betekent dat voor de typische zwembad geur van het doodt vele ziekteverwekkers. Echter, veel bacteriën, schimmels en parasieten overleven de chemische behandeling. Sinds een zwembad is aanzienlijk kleiner dan die van een meer of de zee, dat is, de relatie van bacteriën tot mensen is veel hoger. De meeste bacteriën en parasieten komen door het Inslikken van water in het lichaam. Maar ook op de oren, de neus of de genitale openingen, de absorptie van pathogenen is mogelijk. Er is ook een risico dat je in kunt ademen ziektekiemen door middel van de vochtige lucht.

Tauchen im Swimming Pool

In het Zwembad, parasieten en bacteriën op de loer liggen. Daarom, indien mogelijk, geen Zwembad water te slikken.

De meest voorkomende ziekteverwekker is de parasiet Cryptosporidium. Voor deze pathogenen, en chloor kan, als het is relatief laag gedoseerd, niet veel schade. Je slikt Cryptosporidium-verontreinigd water uit per Ongeluk dreigen ernstige diarree, buikkrampen, Misselijkheid en koorts. Gezonde mensen herstellen snel opnieuw en opnieuw, in mensen met een verzwakt immuunsysteem, de symptomen kunnen levensbedreigend zijn. Deskundigen adviseren, na een geval van de ziekte van de zwembaden en Zwembaden om een paar dagen te vermijden. In de eerste plaats ter bescherming van andere Badbesucher in de voorkant van hun kiemen, en, op de andere, als gevolg van een verzwakt immuunsysteem gevoeliger is voor andere besmettelijke ziekten. Deze variëren van griepachtige symptomen, diarree en Misselijkheid te huiduitslag, oorontsteking en voetschimmel.

Hamburg-harburg, 15. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie